Rehber Minecraft'ın Bilinmeyen Özellikleri #1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alpho320
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.797
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpho320

powered by Fabulous.
Elmaslar
1.284
Minecraft
Alpho320

Discord:

Alpho320#9202

Selam Millet Bu Gün Minecraft'ın Bilinmeyen Özelliklerini Göstericem

Zindanlar dışında isim etiketlerini balıkçılık yaparak yada *aslında bu maddeyi bunun için yazdım* köylülerle takas yaparak kazanabilirsiniz.Bunu ilk duyduğumda bende şaşırdım , kütüphaneci köylü ile takas yaptığınızda ve 6. seviyeyi açtığınızda isim etiketi alabilirsiniz.

Kütüphaneci köylü ;
kyl.png

11111.jpg

Ama 22 Zümrüt İle Oluyor
Eğer bir yaratığı ''-Dinnerbone'' yada ''-Grumm'' isim etiketi ile isimlendirirseniz , yaratıklar ters düz olurlar ;
trs.jpg

grumm.png

Eğer bir koyunu ''_jeb'' isim etiket ile isimlendirirseniz rengarenk olmaya başlar sürekli rengi değişir fakat koyunu kırktığınızda boyamadan önceki renginde yün gelir.

Minecraft_1_7_4_Jeb_s_Disco_Sheep.gif

Eğer bir tavşanı , Toast ile isimlendirirseniz , normal dünyada asla sahip olamayacağınız bir tavşan rengine sahip olursunuz bunun sebebi ise Minecraft ' ın bir yetkilisinin sevgilisinin ölen tavşanının isminin Toast olması. *NE KADAR DUYGUSAL*
fr-minecraft_7MNV_lapin-toast.jpg

Bugünlük Konumuz Buraya Kadardı Takipte Kalın.

Vay canına böyle easter egg ler olduğunu bilmiyordum. Özellikle jeb_ hoşuma gitti :D

bunlar klasik oldu artık , herkes biliyor

Bilinmeyen olduğunu konusu biraz abartı kaçmış sanki minecraft oynayan herkes biliyordur gibi geliyor.
Ama yinede teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl