Paylaşım Minecraft'ın 10. yıl dönemini kutluyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fugue

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
894

Discord:

srcn.

oFClX8.jpg

Minecraft'ın 10. yıl dönemini kutluyoruz!
Neeee?! 10 yıl mı olmuş?

Minecraft son zamanlarda düşüşte mi?
Son zamanlarda Minecraft'ın düşüşte olduğunu duyuyoruz. Bu söylem tamamen yanlış. Tam tersine PewDiePie sayesinde uzun zamandır Youtube'da Minecraft izliyoruz. Çektiği videolar sayesinde hem Türkiye'de, hem de global bir şekilde Minecraft ünlenmişti. Minecraft'ın çok izlenmeye başlamasından sonra çoğu ünlü youtuber da bu serüvene destek oldular. Minecraft'ın en büyük ilgi gördüğü zamanlardan birini yaşadık. Yakın zamanda Minecraft'ın adını duya duya bir hâl olduk, tam sıkmaya başladı derken Minecraft resmi olarak 10. yıl dönümünü duyurdu. Bu haber çoğu eski oyuncunun gözünü doldurdu. Huahwi dönemlerinde oynayan oyuncuların "Vaay, 10. yıl olmuş be." dediğini duyabiliyorum. Gözler yaşlı...

Mojang'dan ince bir mesaj!
Mojang, bu yıl dönümü haberini tüm diller için paylaştı. yıl dönümü sayfasına gitmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayabilirsiniz. Sayfaya girdiğimiz zaman en üstte kronolojik sıralama görüyoruz. Bu sıralama Minecraft'ın o zamandan, bu zamana kadar yaptığı büyük gelişmeleri içeriyor. En altta 2029 sayısını gördünüz değil mi? Mojang son zamanlarda ileri teknoloji ve VR kategorilerinde yoğunlaşmıştı. Muhtemelen bizi 2029'da büyük bir sistem bekliyor olacak..

oFxQjq.png

Minecraft 2019'da nasıl bir yer edindi?
Minecraft, Türkiye'de ne kadar popüler olsa da konu dünya genelinde olunca değişiyor. 2019'a güzel bir başlangıç yapan Minecraft, yerini koruyabildi mi? Neredeyse her gün adını duyduğumuz ünlü oyunların da bulunduğu, 2019 En Çok Oynanan Oyunlar kategorisinde 5. oldu. Listedeki diğer oyunlara da baktığımız zaman bu başarıyla övünmemek mümkün değil. Minecraft'ı listede yukarılara taşıyan tüm oyunculara teşekkür ederiz. 2020'de de bu performansı görebilme dileğiyle.

oF535U.png

Yıl dönümüne özel hediyelerimiz var!
2014'den bu yana MC-TR olarak Minecraft'ın ev sahipliğini yapmaya çalıştık. Geçen 5 senede iyi-kötü her türlü şeyi birlikte yaşadık. Minecraft'ın çıkışından bu yana 10 yıl olması insanı duygulandırıyor. Bu konuya elmas atıp, fikirlerini en güzel şekilde paylaşan bir üyemize premium hediye ediyoruz!

Moderatör tarafından düzenlendi:
Minecraft'ı yaklaşık olarak 6 veya 7 yıldan beri oynuyorum. Sıkılmadan oynadım her zaman her geçen gün kendime yenilik getirdim. Sınıf arkadaşlarıma Minecraft oynuyorum deyince ''Ne Minecraft mı oynuyorsun?'' diyorlardı bende evet diyordum. Aynı şekilde hocalarda aynıydı. Şuan sınıftaki herkes Minecraft oynuyor ? Her zaman dediğimin arkasında durdum ve yine Minecraft gündemdeki oyun oldu. Minecraft bitmeyecek bir oyun değil asla eskimeyecek çünkü her gün bir yenilik geliyor :D

Teşekkürler Mojang ve Microsoft böyle bir oyun yaptığınız için :)

Minecraft'ı yaklaşık olarak 6 veya 7 yıldan beri oynuyorum. Sıkılmadan oynadım her zaman her geçen gün kendime yenilik getirdim. Sınıf arkadaşlarıma Minecraft oynuyorum deyince ''Ne Minecraft mı oynuyorsun?'' diyorlardı bende evet diyordum. Aynı şekilde hocalarda aynıydı. Şuan sınıftaki herkes Minecraft oynuyor ? Her zaman dediğimin arkasında durdum ve yine Minecraft gündemdeki oyun oldu. Minecraft bitmeyecek bir oyun değil asla eskimeyecek çünkü her gün bir yenilik geliyor :D

Teşekkürler Mojang ve Microsoft böyle bir oyun yaptığınız için :)

10 yıl geçti, en azından yenilik gelmesi normal. :D

Koskoca 10 Yıl :) , Minecraft Hep Gelişebilecek Bir Oyun. Çünkü Pluginler Skriptler Sayesinde Neredeyse Yapılmayacak Şey Yok ve Bundan Dolayı Oyuna Yeni Güncellemeler Gelmese Bile Minecraft Kendi Kendine Gidebilir. Ve Bu Oyuna "Velet Oyunu" Diyenlere Çok Tilt Oluyorum :D İyi Forumlar :)

Hala mağara veya uzay güncellemesi bekliyorum. Üst tarafta ne güzel takılıyoruz madene inince anca mineshaft bulursak ekşın yaşıyoruz. Oyundaki madenler desen zaten az. 6 yıllık bir oyuncu olarak başladığımdan beri mağara güncellemesi göremedim.

4 5 senedır telefondan olsun bilgisayardan olsun heryerden oynuyorum.PewDiePie'ın desteği ile büyük bir oyuncu artışı yaşadı ve minecraft herzaman kendini geliştirmeye devam etti güzel bir oyun geleceği çok parlak.

Minecraft hayal gücümüzü en iyi şekilde kullanabileceğimiz bir oyun. Sırf bu özelliği için birçok kişi (bnde dahil) bu oyunu oynuyorum ve çokda eğleniyorum. Mojang birkaç hata yapsada (mesela 1.8 pvpsini 1.9 ile çok değiştirdi buda pvp severleri oyunu bırakmaya teşfik etti.) bu oyuna getirdiği block vs ile hayal gücümüzü daha iyi kullanabilmemizi sağladılar. Umarım yaptığı hataları tekrar yapmaz ve insanların bu oyundan zevk aldığı şeyleri kaldırmazlar. Harikasın Mojang ve Microsoft böyle güzel bir oyunu geliştirmeyi asla bırakmadınız.

Minecraft oyununa 1.5.2 sürümünde başladım. Dünden bugüne kadar oyun içerisinde birçok radikal değişiklikler oldu. Şahsen oyunu 2013 yılından beri oynuyorum. Bugüne kadar birçok oynadım fakat bu oyunu bir türlü bırakamadım. Yıllar geçmesine rağmen "En Çok Oynanan Oyunlar" listesinde ilk 10'a girebilen muazzam bir oyundan bahsediyoruz. Şahsen ben bu oyunun önümüzde olan 10-20 yıl içinde de oynanabileceğini düşünüyorum. ( Eh tabii yeni sürümlerle vs. oynanacak. ) Minecraft'a başladığım zaman Facebook platformu içerisinde bir Minecraft grubu açmıştım. O grupta arkadaşlarımla sunucu kurup ilginç kasabalar yapardık. Şimdi o 2014 yılında açtığım grup, Bu forum kadar olmasa bile gerçekten iyi bir yere geldi. Beni Minecraft oyununa bağlayan MC-TR forumu ve üyelerine selam olsun <3

2019 olmuş ben bu piyasaya girdiğimde mc 1 yaşındaydı vay be yaşlanıyoruz mc ile

Yaşlanmışız :'(

Münecraft'ı her oyundan özel kılan şey bir multiplayer sunucusu yok. Multiplayere tıklayıp bir oyuna giremiyorsunuz.
Oyuncuların tamamen kendi tasarladığı sunucularda oynuyorsunuz. Buda Minecraft'ı herşeyden özel kılıyor.

Bir oyun haritası lazım değil?
+ Harita yapmak için 2-3 program lazım
- Çok zor kim uğraşacak bununla.

Minecraft'ta minecrafttan çıkmadan her şeyi yapabilirsiniz harita vs. . Hiç bir program gerektirmez. (Plugin, spigot harici)

Minecraft oyunculara beraber oynama kolaylığı sundu. Şöyle oynamalısınız şuradan gitmelisiniz demedi nasıl hayal ederseniz öyle oynayın dedi.

oFClX8.jpg

Minecraft'ın 10. yıl dönemini kutluyoruz!
Neeee?! 10 yıl mı olmuş?

Minecraft son zamanlarda düşüşte mi?
Son zamanlarda Minecraft'ın düşüşte olduğunu duyuyoruz. Bu söylem tamamen yanlış. Tam tersine PewDiePie sayesinde uzun zamandır Youtube'da Minecraft izliyoruz. Çektiği videolar sayesinde hem Türkiye'de, hem de global bir şekilde Minecraft ünlenmişti. Minecraft'ın çok izlenmeye başlamasından sonra çoğu ünlü youtuber da bu serüvene destek oldular. Minecraft'ın en büyük ilgi gördüğü zamanlardan birini yaşadık. Yakın zamanda Minecraft'ın adını duya duya bir hâl olduk, tam sıkmaya başladı derken Minecraft resmi olarak 10. yıl dönümünü duyurdu. Bu haber çoğu eski oyuncunun gözünü doldurdu. Huahwi dönemlerinde oynayan oyuncuların "Vaay, 10. yıl olmuş be." dediğini duyabiliyorum. Gözler yaşlı...

Mojang'dan ince bir mesaj!
Mojang, bu yıl dönümü haberini tüm diller için paylaştı. Minecraft Türkiye'nin yıl dönümü sayfasına gitmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayabilirsiniz. Sayfaya girdiğimiz zaman en üstte kronolojik sıralama görüyoruz. Bu sıralama Minecraft'ın o zamandan, bu zamana kadar yaptığı büyük gelişmeleri içeriyor. En altta 2029 sayısını gördünüz değil mi? Mojang son zamanlarda ileri teknoloji ve VR kategorilerinde yoğunlaşmıştı. Muhtemelen bizi 2029'da büyük bir sistem bekliyor olacak..

oFxQjq.png

Minecraft 2019'da nasıl bir yer edindi?
Minecraft, Türkiye'de ne kadar popüler olsa da konu dünya genelinde olunca değişiyor. 2019'a güzel bir başlangıç yapan Minecraft, yerini koruyabildi mi? Neredeyse her gün adını duyduğumuz ünlü oyunların da bulunduğu, 2019 En Çok Oynanan Oyunlar kategorisinde 5. oldu. Listedeki diğer oyunlara da baktığımız zaman bu başarıyla övünmemek mümkün değil. Minecraft'ı listede yukarılara taşıyan tüm oyunculara teşekkür ederiz. 2020'de de bu performansı görebilme dileğiyle.

oF535U.png

Yıl dönümüne özel hediyelerimiz var!
2014'den bu yana MC-TR olarak Minecraft'ın ev sahipliğini yapmaya çalıştık. Geçen 5 senede iyi-kötü her türlü şeyi birlikte yaşadık. Minecraft'ın çıkışından bu yana 10 yıl olması insanı duygulandırıyor. Bu konuya elmas atıp, fikirlerini en güzel şekilde paylaşan bir üyemize premium hediye ediyoruz!
Bu oyunu yaklaşık 6 yıldır oynuyorum bu oyuna kötü diyen iğrenç diyen kare bloklardan ibaret diyenlere sadece modları, eklentileri göstermek gerek ve ben bunlara hiç aldırış etmedim yakında minecraft ile ilgili bir youtube kanalı dahi kuracağım..

İyiki doğdun Minecraft!!

dün lolu bıraktım allah o oyunu çıkarananın ..... 2 ay oynadım aşırı bagımlılık yaptı evden dışarıya çıkmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl