AlperKaanDEV

</> DevOyuncular.net
Elmaslar
18
Minecraft
AlperKaan

Discord:

AlperKaan#0640

Kısa süre içerisinde güven toplamış müşteri memnuniyeti en üst sırada ve diğer benzeri satış siteleri arasında DOLANDIRMAYARAK başarımızı sizler sayesinde sürdürüyoruz. Teşekkürler.

Minecraftim.com | Ucuz oyun & Premium Market

Adres:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

zJG4Zg.png
g9Po12.png
a1nEm5.png

Discord:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

[email protected]

Not: Dolandırıcılık olduğunu düşünenler lütfen alışveriş yapmasınlar.​

Son düzenleme:
Konuya tarafımca izin verilmiştir, MC-TR'nin aracılığı yoktur!

Tarafımca stok olarak 20 adet premium hesap alındı, hiç bir sıkıntı yok arkadaşa güvenebilirsiniz. Premium hesaplar yakında açılacak sunucumuzda çekiliş olarak kullanılacaktır. Alper Bey işini düzgün yapıyor ve yönetim panelleri cidden gelişmiş, bir sorun olduğunda ticket açıyorsunuz ve 10 dakikada cevap alıyorsunuz piyasada böyle bir premium hizmeti yok bence.

Başarılar..

Tarafımca stok olarak 20 adet premium hesap alındı, hiç bir sıkıntı yok arkadaşa güvenebilirsiniz. Premium hesaplar yakında açılacak sunucumuzda çekiliş olarak kullanılacaktır. Alper Bey işini düzgün yapıyor ve yönetim panelleri cidden gelişmiş, bir sorun olduğunda ticket açıyorsunuz ve 10 dakikada cevap alıyorsunuz piyasada böyle bir premium hizmeti yok bence.

Başarılar..
Yorumunuz için teşekkür ederim. Hizmetimiz devam edecektir. :)

Siteye ulaşamıyorum

Siteye ulaşamıyorum
Evet adresin altında belirttim. Hosting site koruması eklediği için şu an kapalı.
Edit: Site açılmıştır.[DOUBLEPOST=1501672650,1501667419][/DOUBLEPOST]Site bakımı bitmiştir.

Son düzenleme:
1 adet değişen premium aldım sıkıntı yok şuan aktif şekilde kullanıyorum özellikle yönetim panellerini çok beğendim destekte bana yardımcı olan Alper beye teşekkür ederim

1 adet değişen premium aldım sıkıntı yok şuan aktif şekilde kullanıyorum özellikle yönetim panellerini çok beğendim destekte bana yardımcı olan Alper beye teşekkür ederim
Rica ederim. Tekrardan hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

Çalıştığınız bu yolda başarılar :)

başarılar AlperKaanDEV allah işine rast getirsin bende premium sitesi açıcam fakat premium verme sıkıntım var :D sen nasıl satıyorsun anladığım şu özelden konuşabilirmiyiz

başarılar AlperKaanDEV allah işine rast getirsin bende premium sitesi açıcam fakat premium verme sıkıntım var :D sen nasıl satıyorsun anladığım şu özelden konuşabilirmiyiz
Başarılar Dilerim Dostum Sitende :Çak:
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sağ olun. :)[DOUBLEPOST=1501855659,1501854822][/DOUBLEPOST]Panel bakımı bitmiştir. Tekrardan aktif olarak hizmet sağlamaya devam ediyoruz.

bi kaç güne pelerinli bi premium hesap alıcam inşallah

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl