Minecraft'ı tam anlamıyla bitirmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bcrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 161
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bcrn

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Bcrn35

Discord:

Bcrn

Herkese merhaba. İnternette araştırırken forumu buldum ve danışmak istedim. Bu zamana kadar oyunu hiç bitirmedim ve tam anlamıyla deneyimleyerek bitirmek istiyorum. Bunun için, bazı modlarda olduğu gibi, kitapla doğup kitabın içeriğinde adım adım ilerleme talimatları bulunan bir mod arıyorum. Oyunun orijinalinde her şeyi deneyimleyerek bitirmek istiyorum; fakat oyun hakkında çok bilgim olmadığı için bir şeye bakmadan bunu yapmam çok zor. Beni adım adım yönlendirip bütün deneyimleri yaşatarak oyunu bitirmemi sağlayacak bir yönergeye ihtiyacım var. Deneyimlerden kastım; büyü basmak, oyundaki en güçlü madenden set yapmak, kanat bulup onları kullanmak gibi şeyler. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Doğrudan istediğiniz şekilde herşeyi keşfetmek için mod, rehber veya herhangi bir kaynak mevcut değil ancak Minecraft başarılarını ve Minecraft wikisi kullanarak her türlü içeriği sırayla keşfetmek mümkün. Bunu yaparken de ilk elitra alıp sonra keşfetmek işinizi daha kolay hale getirir.

başarımları ilerletsen olur aslında ve bence yeni sürümleri oynadığında minecraft değil minecraft microsoft editionu oynamış oluyorsun gerçekten minecraft oynamak istiyorsan eski sürümleri oyna korkunç olması gibi bir zorluğu var :D

Bana kalırsa Minecraft’ı “bitirmek” demek, Ender Dragon’u kesip Alt+F4 çekip oyundan çıkmak değildir. Aslında oyun, ejderhayı kesip Elytra’yı aldıktan sonra başlıyor. Diyelim ki bir yapı inşa etmek istiyorsun ve bu yapının temel malzemesi yeşil yün. Bu malzemeyi sağdan soldan toplayabilirsin, fakat bunun için önce bir kaktüs farmı kurman gerekir. Kaktüs farmı yapabilmek içinse gerekli kaynakları toplamak adına başka bir farm kurman gerekir. İşte oyun bu şekilde adım adım ilerler.

Modların mantığı da aslında buna benzer. Bir mod eşyasını üretmek için farklı yöntemler, farklı sistemler kullanırsın ve bu da seni oyunun içine daha çok bağlar. Bu sebeple Minecraft’ta esas keyif, sadece yapılar inşa etmek ya da ejderhayı kesmek değil; bunları tam otomatikleştirmekten gelir.

Uzun yıllardır Minecraft oynayan biri olarak benim en çok zevk aldığım nokta tam da burası. Tabii ki bu, kişiden kişiye değişebilir.

Bana kalırsa Minecraft’ı “bitirmek” demek, Ender Dragon’u kesip Alt+F4 çekip oyundan çıkmak değildir. Aslında oyun, ejderhayı kesip Elytra’yı aldıktan sonra başlıyor. Diyelim ki bir yapı inşa etmek istiyorsun ve bu yapının temel malzemesi yeşil yün. Bu malzemeyi sağdan soldan toplayabilirsin, fakat bunun için önce bir kaktüs farmı kurman gerekir. Kaktüs farmı yapabilmek içinse gerekli kaynakları toplamak adına başka bir farm kurman gerekir. İşte oyun bu şekilde adım adım ilerler.

Modların mantığı da aslında buna benzer. Bir mod eşyasını üretmek için farklı yöntemler, farklı sistemler kullanırsın ve bu da seni oyunun içine daha çok bağlar. Bu sebeple Minecraft’ta esas keyif, sadece yapılar inşa etmek ya da ejderhayı kesmek değil; bunları tam otomatikleştirmekten gelir.

Uzun yıllardır Minecraft oynayan biri olarak benim en çok zevk aldığım nokta tam da burası. Tabii ki bu, kişiden kişiye değişebilir.
Tam olarak bu süreci deneyimlemek istiyorum , bu yüzden beni yönlendirecek talimat listesi gibi bir şeye ihtiyacım var. Bana sağlam bir ok yapmamı söylesin mesele bende bunun için gereken büyüyü köylülerden bulmak için çabalayayım, yada xp ye ihtiyacım olduğu için farm yapmak için ayrıca araştırıyım. Bu şekilde beni aşama aşama bütün deneyimleri yaşatarak ejderhaya kadar götürsün istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl