eymenozerr
TheOrder#8475
videoyu izlerseniz anlayabilirsiniz renk kontrastı ve renk canlılığına bakın!Renkliden kastınız ne onu anlayamadım, bloklardaki vs. değişikliklerden bahsediyorsanız texturepack ile yapılıyor
TheOrder#8475
bende onları arıyorum işte ama sanırım ekran kartı ayarları ile ilgilishader ile yapılıyor olabilir veya texture pack
Bu sıradışı bir şey değil ki araştırırsan bu tarz texturelar var belki o kanal kendi kullandığı paketi paylaşmış da olabilirvideoyu izlerseniz anlayabilirsiniz renk kontrastı ve renk canlılığına bakın!
TheOrder#8475
Tesekkurler gt1030 alicam yakinda onda nvidia denetim masasi olur sanirimBahsettiğiniz şey muhtemelen "Digital Vibrance" Nvdia ekran kartınız varsa denetim masasından bunu direk yapabilirsiniz yoksa googledan VibranceGUI indirebilirsiniz (VibranceGUI'nin csde vac riski var).
Not: Görüntüler sadece kendi ekranınızda canlı olur ekran görüntüsü aldığınızda veya video çektiğinizde vibrance'ı kapatırsanız renklerin canlılığı eski haline döner eğer videolarınızın böyle canlı gözükmesini istiyosanız "Streamlabs" gibi video kayıt programlarından da bu canlılığı verebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 158684
TheOrder#8475
Texture packle alakasi yok bence ekran kartı ayarlari ve shader ile alakali shader fps dusuruyor kullanmiyorum yeni ekran kartimi alinca ayarlarina bakicam.Bu sıradışı bir şey değil ki araştırırsan bu tarz texturelar var belki o kanal kendi kullandığı paketi paylaşmış da olabilir
Mustafa '#9644
Tesekkurler gt1030 alicam yakinda onda nvidia denetim masasi olur sanirim
TheOrder#8475
aynen öyle sistemini yazar mısın ets2 de kaç fps alıyorsun bir de ?Evet ben de o kartı kullanıyorum ve istediğiniz ayar var. Zaten sanırım NVIDIA'nın bütün ekran kartlarında denetim masası vardır.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!