Çözüldü Minecraft'ı nasıl detaylı öğrenebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenforsakeN

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
ErenForsakeN

Discord:

erenforsakeN

Ben yıllar önce sağlam bir mc oyuncusuydum sonradan 2016'da oyunu bıraktım. Fakat uzun uzun süredir sıklıkla mc yayınları izliyorum ve oyuna tekrardan deli gibi başlayasım geldi artık. Tek sıkıntı ben oyunu bıraktığımdan beri oyuna tonlarca şey eklenmiş, çoğu şeyi izlediklerimden öğrendim ama mesela ve beni çok düşündüren şey olan büyüler, iksirler, oto-farmlar nasıl yapılır onlar hakkında en ufak fikrim yok. Bu dediğim büyüler vs. gibi şeyleri nasıl detaylıca öğrenebilirim ?

(Yayın izlemeye devam ederek öğrenebilirsin yazmayın ben yayın izleyerek öğrenemedim)

yayın izleyerek öğrenemiyosan video izleyerek öğrenebilirsin.

yayın izleyerek öğrenemiyosan video izleyerek öğrenebilirsin.
Ya aslında bir şeyler izleyerek değil de direk böyle makale tarzı öğrenebileceğim bir şeyler yok mu ? Bir şey öğrenmek için video izlerken çok sıkılıyorum her ne olursa olsun.

bir iki sunucu aç öğrenirsin

bir iki sunucu aç öğrenirsin
Konudaki soruyla cevap verdiğin şeyler çok ayrı.

Ya aslında bir şeyler izleyerek değil de direk böyle makale tarzı öğrenebileceğim bir şeyler yok mu ? Bir şey öğrenmek için video izlerken çok sıkılıyorum her ne olursa olsun.
Makale var mıdır bilemiyorum hiç görmedim daha önce ama önerim oyunda bir şeyler denemen izlediğin videoyu oyundada birebir aynısını yaparak ezberlemen ve Sonoyuncu titanyum gibi sunucular'da oynayabilirsin arkadaş edinip onlar sana öğretecektir illaha.

Farm için önerdiğim kanal:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İksirler için çok bir şey yapmana gerek yok. Tarifleri resimlendiren bir görsel bıraktım.
1629061060948.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu adamın da buildlerine bayılıyorum buraya da build için bakabilirsin sorun olursa çekinme hemen cevaplarım.

Farm için önerdiğim kanal:

İksirler için çok bir şey yapmana gerek yok. Tarifleri resimlendiren bir görsel bıraktım.Ekli dosyayı görüntüle 184854

Bu adamın da buildlerine bayılıyorum buraya da build için bakabilirsin sorun olursa çekinme hemen cevaplarım.

Teşekkür ederim bunlar baya işime yarayabilir.

Gameplay izleyerek daha kolay öğrenebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl