Anı Minecraftı ilk kez oynadığınızda yaşadığınız bir anı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XBrexorX

Bin bilsen de bir bilene sor.
Elmaslar
193
Minecraft
XBrexorX

Discord:

XBrexorX#2521

Merhabalar, Minecraftı ilk kez oynadığınızda yaşadığınız bir anıyı bizimle paylaşabilirmisiniz?

Kendimden örnek vermek gerekirse ben ilk kez bir Minecraft sunucusunu oynadığım zaman Vipleri yetkili sanıyordum :D Şuan düşününce bile bana baya saçma geliyor. Sonra ben vip biri tarafından tpa tuzağı yemiştim sonra yöneticiye yetkili bana tpa tuzağı yaptı demiştim. Sonra yönetici kim yaptı? Falan sorusunu sorunca benim kafa yeni geldi :D Değişik bir anıydı bence.

Minecrafta ilk olarak tek oyunculu başladım. İlk yaptığım ev geniş toprak dan kare bir ev di. İçerisine zararlı mob lar spawnlanıyor diye yerin altına ev yapmaya başladım. Bu bende bir süre sonra alışkanlık haline geldi. Aradan 10 yıl geçmesine rağmen bir sunucuya girdiğimde bir yere ev yapacağım zaman toprak altına ev yaparım :D

bende ilk oynadigim zamanlar hatta ilk dunyamda ne yapacağımı bilmiyordum ve kum toplamistim yağmur yagmaya basladi sonrasında yaratiktar dogdu ve iskelet sürekli hasar veriyordu bana bu yuzden denizin ortasında kiyiya yakin bir ada vardi oraya kumdan 10 15 metre kare lik bir ev insaat etmistim sonrada oyundan cikmistim

Hunger games oynayarak başladım. Atılan okları patlama etkisiyle güçlendiren kit ile tepelere çıkıp katliam yapardım.

İlk Minecraft oynadığımda o zaman bana göre pahalı geldiğinden dolayı ve nasıl korsan indirilir bilmediğim için demo Minecraft indirip 90 dk survival oynayabilirdim. Daha sonrasında süre bitince silip tekrar yükler sıfırdan bir daha 90 dakika oynardım.

2015-2016 gibiydi tabi ilk başta survival sunucusuyla başladım güzeldi klan falan kurmuştum

Benimki çok garipti, bir tane skyblock sunucusunda başlamıştım oynamaya. Arkadaşım önermişti, bana dedi; Çok beğeneceksin, minecraft kadar eğlenceli ve yapacak şeyin fazla olduğun oyun yok diye. Adam haklıymış. .D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl