Minecraftevo Dolandırıcılığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat66005
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.118
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat66005

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft Premium Hesabı Falan Pek Anlamıyorum İlk Defa Premium Alıyım Dedim 20 TL Karşılığında Bana Bir Hesap Verdiler Şifremi Değiştirdim Oyuna Girdim 5 Saat Oynadım Sonra Bir Daha Giremedim Çünkü Hesabın Şifresi Değiştirildi. İnsanları 20 TL İçin Enayi Yerine Koymaları Zoruma Gidiyor Ben mağdurum ve Benim Gibi Kim Bilir Ne Kadar İnsan Var. Sonra Canlı Desteğe Durumu Yazdığımda Bana Şu Cevap Verildi discorddan Destek Talebi Oluşturun Sorununuz Çözülsün. Dediklerini Yaptım 2 Gün Sonra Destek Talebine Cevap Olarak Şöyle bir şey Geldi. Aldığınız Pakette Böyle Sorunlar Yaşanmakta o Yüzden İstisna Olarak Size Özel Aradaki Farkı Ödedikten Sonra Size Böyle Sorunlar Yaşamayacağınız Bir Hesap göndereceğiz o Pakete geçiricez İstemiyorum Dedim ve Hiçbir Yanıt Gelmeden Destek Talebim Sonlandırıldı. Yani 20 TL İçin İşin açıkçası Pek Umursamadım Ancak Kendi Kendime Düşününce Ben Dolandırıldım başkalarıda her gün Dolandırılmaya Devam Ediyor. Bu Yüzden Bunu Dile Getirmenin Doğru Olacağını Düşündüm. Böyle Ahlaksız ve Dolandırıcı İnsanlara mağdur Olmayın!

geçmiş olsun..

minecraft.net üzerinden almanız tavsiye edilir. Onun dışında 10 liraya premium 15 liraya premium diye bir şey yok, böyle şeylere itimat etmemeniz gerekirdi.

Sana sonuna kadar hak veriyorum. Kredi kartımda 15 tl gibi bir bütçe kalmıştı. Bir siteden altın hesap aldım. Güvenilir sanıyordum, ancak değilmiş. Ayrıca çok büyük bir zeka seviyesi buldum onlara, hesaplar alındıktan 1 hafta sonra değiştiriyorlar şifreyi ki aldığınız gibi sanki hesabın sahibi değişti sanılıyor. Ancak bütün bilgiler onlarda zaten. Ek olarak destek almak istedim. Adamlar desteğe bakmadılar bile, baktıkları zaman da işte sipariş numaranızı atınız. Sipariş numarasını kopyalayın kaydedin önemlidir. Gibi bir mesaj bile vermemişti. Bende bilmiyordum doğal olarak. Sonra küfür ettiler ve desteğimi kapattılar.

@MinecraftEvo siteside diğer siteler gibi hiç bir farkı yok. Veriyorlar size çalıntı hesapları sonra yok bilmem nokta nokta
Yanlış yapmışsın, ya paşa paşa 150 tl verecen dostum ya da ucuza alıp yine aynı şekilde dolandırılcaksın

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun

@MinecraftEvo siteside diğer siteler gibi hiç bir farkı yok. Veriyorlar size çalıntı hesapları sonra yok bilmem nokta nokta
Yanlış yapmışsın, ya paşa paşa 150 tl verecen dostum ya da ucuza alıp yine aynı şekilde dolandırılcaksın

Klasiktir, yok öyle paket premium yok onun epostası değişiyor yok bunun skini değişiyor hepsi tamamen yalandan ibaret. Verdikleri hesapları internette bedavaya bulabilmek mümkün. İnternetten çektikleri hesapları parayla satıyorlar kendilerini çakal zanneden arkadaşlar. Düşen de düşüyor :D

Bu tür şeyler gerçekleşebilecek şeyler, dikkatli olmak gerekiyor :/, geçmiş olsun.

iyi olmus umarim akillanmissindir boyle yerlere hic bir zaman guvenmemeniz gerektigi ile alakali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl