Minecraft'dan Hiç Sıkıldınız Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Selam çok değerli forum üyeleri, bugün ki konumuzda Minecraft hakkında konuşacağız. Arkadaşlar, hepinizin gayet iyi bildiği gibi Minecraft'ı uzun senelerdir oynuyoruz. Peki, siz bugüne kadar hiç Minecraft oyunundan sıkıldınız mı? ?

NYC8.png

Bir ara sıkılıp 2 3 ay bırakmıştım sonra geri başladım.​

Bazen sıkılıyorum ama hiç bir zaman bırakmadım.​

Bir ara bırakmıştım ama geri dönüyorum ve bazen yine bırakasım geliyor :-)

3-4 kere sıkılıp 2-3 aylık bırakmıştım, şu anda da oynamıyorum plugin yapmak dışında.

Ara sıra iş olursa giriş yapanlardanım.

bi ara sıkılıp 1 yıl boyunca bırakmışdım sanırım şuanda pek fazla girmiyorum sadece işlerim için giriyorum

bi ara sıkılıp 1 yıl boyunca bırakmışdım sanırım şuanda pek fazla girmiyorum sadece işlerim için giriyorum​

Gördüğüm kadarıyla forumun büyük bir kısmı Minecraft'a sadece iş için giriyor. (Demek ki Minecraft'ı eskisi kadar oynamıyoruz ?)

Gördüğüm kadarıyla forumun büyük bir kısmı Minecraft'a sadece iş için giriyor. (Demek ki Minecraft'ı eskisi kadar oynamıyoruz ?)
anca mob block item gibi şeyler ekliyorlar hayla oyunu tek başına oynayınca sıkıcı ve hep aynı son buda ayrı bir sıkıcı

anca mob block item gibi şeyler ekliyorlar hayla oyunu tek başına oynayınca sıkıcı ve hep aynı son buda ayrı bir sıkıcı​

İşin aslı oyuna gayet güzel güncellemeler geliyor ama biz değerlendirmesini bilmiyoruz. Bu yüzden de Minecraft'dan sıkılıyoruz. (1.8'e tıkıldık.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl