Tanıtım Minecraft'dan Fena bir Şekilde sıkıldınmı? "P2W" sunucular sıkıtımı? Vintage Story'e gel!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KnightForApplez

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
88
Minecraft
KnightForEyes
Uyarı. Vintage Story hayatta kalmaya ve Rol yapmaya odaklı bir oyundur. PvPciyseniz... Eğleniceğinizi sanmıyorum. TerraFirmaCraft'ın yapısını ele almış, Medival / Basit "Create" modu zamanlarını temsil ediyor, Survival çapını hallettikten sonra aha o zaman belki yaratıklarla şansınız oluyor. Yaratıklar akıllı ve felaket Güçlüler. Lore ile ilgili Çok fazla yapı bulunmakta.Buda demek oluyor ki baya bi gezmeniz, Takasçı abilerle Bilgiye karşın "Tempolar Gear" ödüyeceksiniz :) . He, Birde... Sanat konusunda çok fazla şeye izin veren bi oyun.
1762751576817.webp

1762751635927.webp

Lore vb konusunda Minimal bilgi vericem. Insanlık kısacası tanrıya kafa kaldırıyor ki Tanrıda öyle birşey salıyorki... İnsanlık direk batıyor. Çürümüş Dünya'ya sürgün ediliyor. Bilinmeyen bir şekilde Sizin gibi "Kişiler" ortalıkta belirmeye başlıyor. Oyun çok fazla Gezmeye önem veriyor mid/late game arası.
Peki bu oyunun "Emek" isteyen tarafı ne? Direk Başlangıçta Clay ile başlıyor. Tek tek diziyorsunuz, böylece form oluşturuyorsunuz.
1762751976666.webp

Gelecekte ise kendi metalinizi kendiniz forme ediceksiniz. Yok hemen crafting table ile yapayım YOK.
1762752087033.webp

Çok kısacası böyle diyeyim. Çoğunlukla oyunu denemeden şey yapmayın. Ya kendi sitelerinden 20$ ile elde edebilir yada Farklı yöntemlerden :) oyunu elde edebilirsiniz.
İlk Tempolar Storm'unuz sizi bekliyor...
1762752392897.webp

Heğ! Son olarak Türkçe çevirisi de var. Yani İngilizceniz yok diye utanmayın!

1762752427410.webp

İlk ettiğim uyarıyı gine etmek istiyorum. Gerçekten emeğinizin deyiceği bir oyundur. PvP kafasından giriyorsanız 5-10 dakikada oyunu bırakıcağınızdan eminim. Oyun daha çok Yarı Realistik hayatta kalma mantığıyla çalışıyor. Yani Combat'a geleseye kadar bi kaç gün(gerçek gün) geçiyor en az. Karakteriniz felaket güçsüz. Doğru düzgün Zırh çekmeden direk kağıttan yapılmasınız. Ve birde.... Çok kez ölüceğinizi garantiliyorum. RLCraft gibi saçma sebepler değil... Mantıklı sebeplerden ölüceksiniz ama.
Sistem gereksinimleri :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Minimum : (Yabancıların dediğini anlamayanlar için)
Minimum Setup ( Modsuz, 25 FPS arası, Düşük grafikler. )
Operating System Linux, macOS 13 versiyonu ve yükseği, Windows 7 or daha yenisi, 64 bit (Olması zorunlu)
CPU 3. Jenerasyon Intel i3/i5 işlemci, En az 2-4 Çekirdek CPU.
Memory8 GB RAM
Hard Drive3 GB free HDD space (3GB Hard Disk)
GraphicsTakılan Ekran kartı olarak (Örneğin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
) yada CPU ile gelen Ekran kartı olan 2016+ ve yükseğinde çıkmış olan, örneğin
,
. OpenGL 3.3 yada daha yeni
Networkİlk oyunu açarkene İnternet gerekiyor. Ama ondan sonra bir daha gerekmiyor güncelleme dışında.
^Farklı yollardan :) oyunu açıyorsanız sanıyorsam gerekmiyor. Her güncellemede (Oyunumu Güncelle ye basarsanız tabi... Güncellemeler zorunlu değil) Yenilemeniz gerekebilir eğer "DİĞER YÖNTEM" kullanıyorsanız.
Diğerleri tahmin edebildiğiniz gibi baya stabil performans veriyor. Full Medium grafiklerde 60-100 FPS alıyorum GTX1050Ti (Eski bi kart) ile. Yani daha iyise çok daha rahat olucağı kesin PCnizin.

Umarım şuanki Modern minecraft'I bırakıp böyle güzel bi oyunu denersiniz :) Sonuçta Modern zamanda Çocuklar Sizin gibi abilerden görüyor. Sizce P2W, Kutuları olan...Güçlü VIP satıp "AYDA 5000$ Veriyoruz" deyipte bunun için 500 kişiyle savaşan bi kardeş mi istersiniz? Yoksa gerçekten mutlu bi şekilde kardeşinizle iyi zaman geçirip gerçekten zorzar hayatta kalabileceğiniz bi oyunda hayatta kalıp eğlenmeyi mi :)

"Video izleyip birinden Öğrenmek istiyorum" diyenler için ;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl