Kiyo#4051
ilk başladığım zamanlar kullanıyordum, huzuniydi sanırım... candır ya
Oyuncu olduğum zamanlar herhangibir sunucuda hile kullanmadım. Hileyi sadece anti-hile pluginlerini denemek için kullanırdım. Hileyle kazanmaktansa kötü oynarım daha iyi.
önceden craft risede açtım biraz :D
killerpro4242#3319
killerpro4242#3319
Ben wurst hiç indiremedim zaten kullanan 1-2 kişiyle vs atmıştım fazla güzel gelmedi bana açıkçasıBizde ucundan tadına bakmadık değil yani, :D wurst kullandım ama ona rağmen gelip öldürüyorlardı beni ping den kaynaklı herhalde.
çok çok önceden 4cps yapan bir farem ve bütün danayı pişirecek kadar kötü bir bilgisayarım vardı, dedim ben hiç adam öldüremiyom huzuniyle bi deniyim dedim fazla beğenmedim huzuniyi sonra sonoyuncuya ilk girişimde dedim bi makro açıyım koruması nasılmış diye açtım koruması müqmüş ;d sonra sonoyuncuyu bıraktım hileyi de hypixelde falan oynadım ara sıra geçenlerde (6-7 ay önce) tekrar başladım sevince sonoyuncu launcher ile oynamaya başladım ama hypixele girince alıştığımdan sürekli R ye basıyorum bide sprint için huzuni kullanınca yine hile kullanmış oluyorum daha sonra lunarla tanıştım artık huzuni muzuni yok hayatımda en güzel sahte hiledir huzuni kısaca hiç bişeye yaramıyo kullanmayın siz banlanıp zararlı çıkarsınız valla
Bizde ucundan tadına bakmadık değil yani, :D wurst kullandım ama ona rağmen gelip öldürüyorlardı beni ping den kaynaklı herhalde.
Ben wurst hiç indiremedim zaten kullanan 1-2 kişiyle vs atmıştım fazla güzel gelmedi bana açıkçası
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!