Minecraft'da Başınıza Gelen En Komik&Eğlenceli Anınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlphaSpy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.069
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlphaSpy

Pluginer & Builder
Elmaslar
114
Minecraft
KadirTR

Discord:

AlphaSpy#2461

ANIM
Bundan 2 yıl önceydi sanırım biz ortağımla server açmıştık serverin tutmasını çok beklemiyorduk ,Mc-Tr'de serverimizin konusunu paylaştıktan 30 yada 45 dk sonraydı serverime 20 online çekmiştik ama serverimizin slotuda 20 kişiydi bu durumda ortağımla ben admini ve tüm yetkilileri oyundan çıkartıp oyuncuların rahatca oyun oynamaları için bir imkan sunmuştuk :)

Lütfen sizde bir anınızı burda paylaşınız hep beraber dinleyelim :)

GreenCraft diye bi sunucu vardı (survival) çook eskiden. Orda arenada dolanıyoduk arkadaşımla. Birden birisi çıktı elinde elmas kılıçla ama hiç zırhı yok. Arkadaşım 1-2 tane vurunca adam öldü ve envanterinden p4 set düştü...

GreenCraft diye bi sunucu vardı (survival) çook eskiden. Orda arenada dolanıyoduk arkadaşımla. Birden birisi çıktı elinde elmas kılıçla ama hiç zırhı yok. Arkadaşım 1-2 tane vurunca adam öldü ve envanterinden p4 set düştü...

Komikmiş :D

Bu arada senin anlattığın şeyin aynısını ben de yaşadım :D
Bizimki şöyle; map-plugin yapmak için 3 günlük sunucu almıştık Nitrado'dan ve sunucu 4 kişilikti. İlk gün haritayı ve pluginlerin büyük kısmını yaptım. 2. gün okuldan döndüğümde arkadaşım sunucuyu 20 kişilik yapmış ama sunucunun 2 günü vardı :D Ben de bir hışımla pluginleri bitirip akşama reklamı verdim foruma. 3. gün 20 kişi dolmuştu, hatta 35 liralık satış yapmıştık :D Sonra sunucuyu 24 kişilik 1 aylık yaptık, baktık yine doluyor 48e çıkardık. Birkaç gün sonra sunucuda kimse kalmadı :D kazandığımız 35 lira da çöpe gitmiş oldu :P

bir tane sunucuda full envanter p4 kır3 setle arenaya girdim tek yedim birşey fark ettimki üstüme set giymemişim ve oyuncular gg yazınca güldüm .d

Sjsjsjhshshd bayıldım
Bu arada senin anlattığın şeyin aynısını ben de yaşadım :D
Bizimki şöyle; map-plugin yapmak için 3 günlük sunucu almıştık Nitrado'dan ve sunucu 4 kişilikti. İlk gün haritayı ve pluginlerin büyük kısmını yaptım. 2. gün okuldan döndüğümde arkadaşım sunucuyu 20 kişilik yapmış ama sunucunun 2 günü vardı :D Ben de bir hışımla pluginleri bitirip akşama reklamı verdim foruma. 3. gün 20 kişi dolmuştu, hatta 35 liralık satış yapmıştık :D Sonra sunucuyu 24 kişilik 1 aylık yaptık, baktık yine doluyor 48e çıkardık. Birkaç gün sonra sunucuda kimse kalmadı :D kazandığımız 35 lira da çöpe gitmiş oldu :p

Benim için pek eğlenceli olmsmıştı da dinleyenlere komik geliyor .

İnternetim o aralar ttnet di maşallah 200 ms hypixel de blok bagı mı ne oldu havada asılı kaldım
ama durumdanda yararlanıyorum ha ok falan atıyorum millete :D

O aralar daha new im

Birden bire ekran karardı watchdog diye bir yazı çıktı meğersem banlanmışım

New hesap + New İnternet

Benim için pek eğlenceli olmsmıştı da dinleyenlere komik geliyor .

İnternetim o aralar ttnet di maşallah 200 ms hypixel de blok bagı mı ne oldu havada asılı kaldım
ama durumdanda yararlanıyorum ha ok falan atıyorum millete :D

Birden bire ekran karardı watchdog diye bir yazı çıktı meğersem banlanmışım

New hesap + New İnternet
Yaşanıcak en komik olaylardan birisi :) Tepkini merak ettim.

Premiumu arkadaşımdan çok cüzi bir miktara almıştım zaten

minecraftın kendi sitesinden alsam direkt evlat acısı zaten

Yinede çıldırıyorum ama wacth dog falan yazıyor en sonda ise ban dedimbu ne google çeviriye baktım banlanmışım

2 gün yasdaydım ardından single oynamaya başladım

öyle böyle mod ve pluginle tanıştım

Premiumu arkadaşımdan çok cüzi bir miktara almıştım zaten

minecraftın kendi sitesinden alsam direkt evlat acısı zaten
minecraftın kendi sitesinden alınan premium kadar acı yoktur doğru :)

üzerimde p4 (diğer vip seti eşyaları)ile ışık taşı toplarken yüksekten lava düşme olayım kalede gezerken aa bunlar lazımdı demiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl