Haber Minecrafta Yıllar Sonra End Güncellemesi Gelebilir. !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuncor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 581
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuncor

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Hayranların yıllardır beklediği büyük güncellemenin gelme ihtimali yüksek hemde oldukça !! :D
Mojangın minecraft youtube resmi kanalında paylaştığı videoda gözden kaçan detaylar cidden de var.
hadi bu üç karedeki toplam 4 detayı gösterelim size.

Ekli dosyayı görüntüle 272494

buraya tıklayarak fragmana ulaşabilirsiniz :)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1. Bu karede bir batık gemi görüyoruz. mojang direkt end gemisini gösterse. Kesinleşmiş olur güncelleme , batık gemiler end gemilerine çok benziyor. yani bence bu temsili birşey yani end gemilerini doğrudan göstermek yerine ona benzer bir overworld yapısını göstermiş olabilirler.
Bu bazılarınız için somut bir kanıt olmayabilir ama daha bitmedi. 😎

gemi.webp

2. Bu karede gördüğünüz gibi ekranda "DEVELOPER SECRETS" yazıyor. Yani Geliştirici sırları ?? eğer bu basit bir güncelleme (tıpkı bakır golem gibi) anlamına geliyorsa neden developer secrets yazsın. ? Bu da bize mojang ın bir sırrı olduğunu söylüyor. Aynı zamanda ne olduğunu da açıklayacaklar 27 elyül 2025 teki minecraft live etkinliğinde. Bu ilk gösterdiğim teori den daha mantıklı ama size bundan daha gerçekçi olmasa da yine de gemi teorisinden kat ve kat daha güçlü bir teori. :D

gizli.webp

3. Bu karenin arka planında kalan obsidyen olduğunu tahmin ettiğim kuleler. 6 taneler üç sol üç sağ olmak üzere. Bu kuleler apaçık ana end adasındaki obsidyen kulelerdir benim fikrimce. Dikkatli bakarsanız görebilirsiniz. Resimde net anı yakaladım. Bu detay da bizi end güncellemesinin geleceğine inandırıyor. görselde aynı zamanda soldaki çöl biyomundaki iki küçük yapının üstünde sanki bir gözmüş gibi bir şekil var. Ve de benim fikrimce bu bir enderman gözüne (ender gözü değil endermanlerin yatay gözleri) gönderme. ama tabi ki kule kadar etkileyici ve umutlandırıcı değil bu detay :D

ender_gözü.webp

BONUS : 4. Görselde son snapshot larda var olan end şimşeklerini görüyorsunuz. Bu garip çünkü uzun zamandır end e bir şey gelmemişti. bu gelen özellik mojang ın end üzerinde çalıştığının en büyük işaretidir bence. Cidden de end i unutmadılar ve bence üzerinde çalışıyorlar :D

1757961116343.webp

Ekli dosyalar

• ded2d-17479036296525-1920.webp
    ded2d-17479036296525-1920.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 36
Umarım ki gelecek...

geleceğini umuyorum artık büyük bir güncelleme gerekiyor. 5 yıldır minecraft a 9 yıldır ise end e güncelleme gelmedi şu ana kadar live ı bekleyeceğiz artık en uygun zaman bu zaman :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl