Minecraft'a Yaş Sınırlaması Gelsin!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.385
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 13 yaşındayım. Tabii bana da büyükler küfür ediyor. Ben etmiyorum. O zaman bu yaş ile alakalı değil. Terbiye öğrenmeleri gerek. Super-Censor pek işe yaramıyor. Yaradığı kadar kullanıyoruz işte. Bu insanları tek başına bırakmak gerek. Boşverin. Tek kalınca kötü hissederler.
Haklısın edep ve ahlak ile ilgili bir şey lakin genel olarak bakılınca küçük yaştaki arkadaşlar ediyor. Büyükler etmiyor demiyorum genel olarak. Yani bir sunucuda küfür eden oyuncu sayısı 10 ise bunlardan en az 7'si küçük yaştaki arkadaşlar, geri kalan kısım büyük arkadaşlar oluyor.

Anne, baba, abi, abla vs. T.C. numarası kullanırsa ?
Bunu düşünemedim! Çok fazla moderatör olup abaza avlarmış gibi "Elini kafana koy, resim at." olayı da yapılabilir.
Veya gerekli testler vb, ama bir şekilde engellenmeli.

Hadi geldi diyelim, yaşının gereken yaştan büyük ya da küçük olunduğu nasıl doğrulanacak?

Bak hocam bunun yaş ile hiçbir alakası yok. Ben 12-13 yaşımdayken de bu söylediklerinin hiçbirini yapmıyordum, şuan 17yim ve hâlâ yapmıyorum. Beyin ile alakali bir durum.

Hadi geldi diyelim, yaşının gereken yaştan büyük ya da küçük olunduğu nasıl doğrulanacak?
Devlet bir yolunu bulur ayarlar ama bu işin devletle alakası ne?
Bak hocam bunun yaş ile hiçbir alakası yok. Ben 12-13 yaşımdayken de bu söylediklerinin hiçbirini yapmıyordum, şuan 17yim ve hâlâ yapmıyorum. Beyin ile alakali bir durum.
Siz yorumları okumadınız herhalde. Genel olarak küçük yaştaki arkadaşlar yapıyor bu hareketleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl