Zyph0rr
Founder of RedTedNW
- Elmaslar
- 282
- Minecraft
- Zyph0rr
Discord:
ZINKKK
Günaydın MC-TR ailesi,
Dün akşam otururken aklıma çok ilginç ve çok emek isteyen bir şey geldi.
(Umarım projeyi çalan kimse olmaz :D. Böyle bir projeyi daha önce görmedim burada.)
Warband ve Bannerlord 'dan vazgeçemeyen ben bunu minecraft'a taşıma düşüncesi geldi.
Şu anda taban sürümü 1.21.8 olarak düşünüyorum kullanılacak eklentiler sinematikler ara sahnelere kadar en ince ayrıntısına kadar yapılacak.
Bu süreç 1 senede olabilir birkaç ayda olabilir.
Tamamen elimizle yapılacak tüm buildleri şehirler,köyler,kalaler hepsini biz yapacağız birkaç builddende yardım alacağız.
Bu süreçte öneri,istek ve yardım ederseniz çok memnun oluruz.
Eleştirileriniz yapıcı olsun yıkıcı olsun istemiyoruz.
Yardım etmek isterseniz öneri pluginler söyleyebilirsiniz. <3
Şu anda map'i warband kalradyaya göre ayarladık elimizden geldiğince biomları ve mapi güncelleyeceğiz.
Plugin önerilerinizi bekliyoruz.
Dün akşam otururken aklıma çok ilginç ve çok emek isteyen bir şey geldi.
(Umarım projeyi çalan kimse olmaz :D. Böyle bir projeyi daha önce görmedim burada.)
Warband ve Bannerlord 'dan vazgeçemeyen ben bunu minecraft'a taşıma düşüncesi geldi.
Şu anda taban sürümü 1.21.8 olarak düşünüyorum kullanılacak eklentiler sinematikler ara sahnelere kadar en ince ayrıntısına kadar yapılacak.
Bu süreç 1 senede olabilir birkaç ayda olabilir.
Tamamen elimizle yapılacak tüm buildleri şehirler,köyler,kalaler hepsini biz yapacağız birkaç builddende yardım alacağız.
Bu süreçte öneri,istek ve yardım ederseniz çok memnun oluruz.
Eleştirileriniz yapıcı olsun yıkıcı olsun istemiyoruz.
Yardım etmek isterseniz öneri pluginler söyleyebilirsiniz. <3
Şu anda map'i warband kalradyaya göre ayarladık elimizden geldiğince biomları ve mapi güncelleyeceğiz.
Plugin önerilerinizi bekliyoruz.
Son düzenleme: