Minecraft'a geri dönüyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 78915
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 419
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
Merhaba MC-TR!
bugün sizlere iyi haber veriyorum ve eski moduma geri dönüyorum! bayadır minecraft aklımda değildi yeni oyunlara giriş yaptım falan gta5,csgo,vb. Gibi
minecraft'a biraz girdim baktım girdim şu yeni snapshotmu ne çok güzel yapmışlar yeni köyler falan ama köylerin biome duruşu,vs. Hatalı umarım düzeltirler.

2. Kötü haber BADLION kapanmış ona üzüldüm ne yapalım! bizde bir vds kiralayım ordan batihost'dan ( @batihost.com 'a burdan selamlar ) bi tane sunucu alalım :D güzel hikayeler bunlar belki bende özenebilirim, mesala youtube içinde bir geri dönüş yapabilirim. Kulağa hoş geliyor bana göre. Şimdi başka bir konu açıp o konuya anket eklerim minecraft'ta sunucu kiralayımmı yada skriptmi kodlayım yada ikisimiii? güzel olacak o belli. Her neyse, sizden istediğim yoruma şunu yazmanız örnek verelim

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

@admiraldus : Helal be kardeşim! iyiki geri geldin hoşgeldin! eee bekleriz senden bir skript falan!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoş geldin, sefalar getirdin. Topluluğumuza fayda edecek güzel içerikler bekliyorum senden!

Hoşgeldin. Forum için hayırlı olursun inşallah. :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl