Sol Reklam

İnceleme Minecraft'a Benzeyen PlayStation 4 Oyunları!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oomercant

Fırında Isıttığım İlk Taş

Discord:

oomercant#9140

Katılım
4 Mayıs 2020
Mesajlar
99
Elmaslar
100
Puanlar
1.295
Minecraft
omercant
Minecraft'a Benzeyen PlayStation 4 Oyunları!
Hiç Minecraft benzeri oyunları merak ettiniz mi? Tabii ki de etmiştirsiniz peki ya PlayStation 4'te ki Minecraft benzeri oyunları merak ettiniz mi? Evet bugün sizlere bu oyunları derledim buyrun hemen ilk oyunumuzla başlayalım.

TpRvug.jpg

Terraria
Terraria iki boyutlu Minecraft gibi düşünülebilirsiniz. Terraria tek veya çok oyunculu olarak oynanabilen 2D dünya keşfi, çeşitli yapılar inşa etme, madencilik yapma ve düşmanlarla savaşmak gibi görevleriniz vardır. Terraria'da çeşitli madenler toplayıp aynı Minecrafttaki gibi gelişip mobları kesersiniz çok eğlenceli bir oyundur. Kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

SXIUdV.jpg

Lego Worlds.
Lego Worlds kısaca açıklamak gerekirse Legolardan yapılmış Minecraft'tır. Oyun Minecraft'ta olandan biraz daha fazla içeriğe sahip, ancak yine de aynı açık oyununu sunuyor. Minecraft'a benzeyen güzel ve eğlenceli bir oyun arıyorsan ve ayrıca bir LEGO hayranıysanız, LEGO Worlds kesinlikle kitaplığınızda olması gereken bir oyundur.

sitwIW.jpg

The Sims 4.
Minecraft'a benzer oyunların konusu açıldığında The Sims 4 en iyi seçim olmayabilir, fakat bu oyuna da bir şans verilmeli oyunun içerisinde birçok içerik var. Minecraft'tan biraz daha gerçekçi olması da daha çok içine sürüklüyor. Sims 4 oyuncularına kendi kombinasyonlarını oluşturarak kendi dünyalarını yaratma özgürlüğünü tanır. Tamam, belki Creeperler ve Zombiler ile savaşmayacaksınız ama oyunu gerçek hayatta gibi oynayacaksınız Sim'inizi besleyecek banyo yaptıracak üstünü giydireceksiniz tabii 2020'de hayatta kalmak bu denli zorken biraz zorlanabilirsiniz...
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Sanırım bu liste arasında en çok Terraria oyunu, Minecraft'a benziyor. Ayrıca konu içeriği de baya güzel olmuş ki konuyu da beğendim ? :;p
 

phyphy

Fırında Isıttığım İlk Taş
Premium
Emektar
Katılım
12 Mart 2017
Mesajlar
89
Elmaslar
162
Puanlar
13.880
Terraria çok sağlam oyun, Sims'in Minecraft ile pek bir ilgisi yok ama fena değil. Eline sağlık
 
S

Silinen üye 116132

Ziyaretçi
Minecrafta benziyor?
 

Dazshy

Bazı haksızlıklar oldu..

Discord:

Dazshy#8198

Katılım
3 Temmuz 2020
Mesajlar
149
Elmaslar
55
Puanlar
3.975
Minecraft
Dazshy
güzel oyuna benziyor ama tarzım değil onun dışında üzel beğendim
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı