Minecraft’a başlama serüveni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erik-1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 54

erik-1453

Odunlara Vur Vur Vur!
Bölüm Moderatörü
Elmaslar
17
Selamlar dostlar nasılsınız?
Minecraft’a ilk başladığınızda hangi sunucu da başladığınızı hatırlıyor musunuz?

Ben SonOyuncu ile başlamıştım o zamanlar tabi hunger games çok popülerdi..

Youtube’da izleyip heves edip bir hızla başlamıştım ve Sonoyuncu sunucusu gerçekten benim için her zaman ayrıdır.

Çok kaliteli günler geçirdik bence, eskiler eskiden güzeldi derler ya gerçekten öyleydi.

GuildCraft'dı sanırım yabancı bir sunucuydu 4-5 ay aralıksız oynamıştım.
Ardından yabancı sunucularda skyblock oynuyordum, hatta sunucuda baya türk oyuncu vardı.
Adamlar sırf türk oyuncular için türk yetkili ekibi falan kurmuştu :)

2015 Öncesi yada o zamanlar sanırım tam hatırlamıyorum tabi ama zamanın en iyisi Namı Değer Galaxy Tab E ablet ile Minecraft Pe diye geçiyordu sanırım zamanında cepte indir sitesinden yada androidoyunclub'den indirdiğimiz bilmem kaç sürümü o zamanlar beleş zamanına göre baya dolu olan bir hub sunucusuna girmiştim ama tabi ki hatırlamıyorum güzel zamanlardı nerden nereye...

Selamlar dostlar nasılsınız?
Minecraft’a ilk başladığınızda hangi sunucu da başladığınızı hatırlıyor musunuz?

Ben SonOyuncu ile başlamıştım o zamanlar tabi hunger games çok popülerdi..

Youtube’da izleyip heves edip bir hızla başlamıştım ve Sonoyuncu sunucusu gerçekten benim için her zaman ayrıdır.

Çok kaliteli günler geçirdik bence, eskiler eskiden güzeldi derler ya gerçekten öyleydi.
Minecraft Pocket Edition'da Single olarak kasa kasa oynuyordum. Sonra bir ara "Minecraft Parodileri" adı altında Zengin Fakir diye bi survival sunucusu açıldı. (Sürüm 1.8.9 veya altı olabilir hatırlamıyorum) O zamanlarda oyunu yeni öğreniyordum, elmas madenini yeni keşfetmiştim o sunucuda.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl