Anı Minecraft'a başladığınız sürüm ve küçükken en çok korktuğunuz canavar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Miracle_Bee

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
11
Minecraft
Miracle_Bee

Discord:

miracle_bee

Minecraft'a hangi yılda olduğunu hatırlamasanız bile hangi sürümde başladığınızı ve
küçükken en çok korktuğunuz canavarı yorumlarda belirtin dostlar.​

Hiç hatırlamıyorum ki :)

1.8 ile başladığımı hatırlıyorum ama emin değilim

Ben minecraft'a ilk başladığımda sürümünü tam hatırlamıyorum ama çoğu şey yoktu.Ayrıca çoğu kişi gibi bende telefondan ve tabletten kuzenlerle oynardım.Mod indirmiştik kuzenlerle ama böyle vahşi hayat modu gibi birşey.Ağacın arkasında aslan vardı onu seyrediyorduk.Birden bize doğru dönüp koşmaya başlayınca sebepsiz yere çığlık atmıştım ben :QHFHDSHDF Buda böyle bir anı işte.

1.5.2 o zamanlar demo minecraft vardı onu oynuyordum sürekli yarım saat yarım saat sonrasında 1.7.2 de teamextreme ile tanıştım o zamanlar bir efsane olan herobrine vardı herkesin korkulu rüyası

1.8 sürümünde başladım küçüktüm tabi o zamanlar ve oyunda zombi var ya hani benim üzerimde büyük etki oluşturdu hâlâ bazen karanlıkta kaldığımda zombi doğacak mı diye korkuyorum .d

1.7.2 sürümünde başladım, youtubeden herobrine videosu izleyip kendi kendime senaryo yaratıp korkmuştum ya bana da çıkarsa diye sonra korkudan pc yi kapatıp oturma odasına kaçmıştım.

1.7.2 zamanında başladım hiçbir zamanda o eski tadı alamadım 1.7.2 faction zamanını bilen bilir

1.12.2 ah be ve creeper görünce topuklaaaaa

Minecraft'a hangi yılda olduğunu hatırlamasanız bile hangi sürümde başladığınızı ve
küçükken en çok korktuğunuz canavarı yorumlarda belirtin dostlar.​
1.12 diye hatırlıoyurm endermanler baya korkutuyordu kaç kere enderman gördüm diye oyuna alt f4 çekmiştim o zamanlar .d şimdi düşününce komik geliyor

1.8 de başlamışdım ve zombiden çok korkuyordum altımı 3 kat kazarak ustumu kapatıyordum

1.8 le başlamıştım en çok korktuğum canavarda enderman di sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl