Çözüldü Minecraft

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Sun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Sun

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
SilentScream
minecraft'ım orjinal değil bir exe dosyası ama online sunucularda oynamak istiyorum ve sunucuya girmek istediğimde oturum açılamadı (oyunu yeniden başlatmayı deneyin) hatasını alıyorum silip yükledim ancak sorunum düzelmedi

minecraft'ım orjinal değil bir exe dosyası ama online sunucularda oynamak istiyorum ve sunucuya girmek istediğimde oturum açılamadı (oyunu yeniden başlatmayı deneyin) hatasını alıyorum silip yükledim ancak sorunum düzelmedi
Oynadığınız minecraft versiyonu crack yani anca crack sunuculara girebilirsiniz. Ekstra olarak işin girmeden direk oyuna giriyorsanız hiçbir sunucuya giriş yapma imkanınız yoktur.

TLegacy yükleyip deneyebilirsin. Sadece premium istemeyen sunuculara girebilirsin.

TLauncher, TLegacy gibi crack launcherları kullanarak giriş yapabilirsiniz. Ama premium sunuculara (hypixel vb.) giriş yapamazsın.

Mantıken orjinal minecraft hesabın yoksa premium sunuculara erişemezsin. Crack client ile premium olmayan sunuculara giriş yapabilirsin sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl