stanyworld
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- stany
Discord:
roussedp
roussedp
selamlar tiktok da TNT patlayınca 200 metreden sonra ekrana Yükseklik: sayı çıkıyor nasıl yapabilirim
on any movement:
set {yukseklik::%player%} to y coord of player
if {yukseklik::%player%} is greater than or equal to 200:
set action bar of player to "&eYükseklik &8➤ &a%{yukseklik::%player%}%"
roussedp
Bu attıgın kodu nereye yazacağım?200 yükseklikten sonra yükseklik ekranda yazacak. Skrayfall eklentisi gerekir.Kod:on any movement: set {yukseklik::%player%} to y coord of player if {yukseklik::%player%} is greater than or equal to 200: set action bar of player to "&eYükseklik &8➤ &a%{yukseklik::%player%}%"
mravci
Dostum konuyu tam anlamadım daha fazla açıklarsan ve örneklersen sevinirim, bu kodu nereye yapıştıracaksın onu açıklayayım minecraft sunucuna Skript pluginini kurmalısın ve Skripts klasörünün içinde .sk uzantılı bir dosyanın içine yapıştırmalısınBu attıgın kodu nereye yazacağım?
roussedp
discorddan ulasabilir misin bana adım : roussedpDostum konuyu tam anlamadım daha fazla açıklarsan ve örneklersen sevinirim, bu kodu nereye yapıştıracaksın onu açıklayayım minecraft sunucuna Skript pluginini kurmalısın ve Skripts klasörünün içinde .sk uzantılı bir dosyanın içine yapıştırmalısın
roussedp
discorddan istek gönderdimDostum konuyu tam anlamadım daha fazla açıklarsan ve örneklersen sevinirim, bu kodu nereye yapıştıracaksın onu açıklayayım minecraft sunucuna Skript pluginini kurmalısın ve Skripts klasörünün içinde .sk uzantılı bir dosyanın içine yapıştırmalısın
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!