Ücretsiz Minecraft Yetkili Konu Tasarımı - Ücretsiz Tasarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

ahmet50042

Ziyaretçi
Merhabalar ben Ahmet, önceki açtığım konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı yeni bir tasarım yapmaya karar verdim. Yaptığım tasarım iki ayrı resimden oluşuyor birincisi başlık ikincisi yetkili ekibini yazacağınız kısım.

İlk olarak yetkili yazısı;
Tasarım 5.png

İkinci olarak yetkili ekibinin olduğu kısım;
Tasarım 6.png

Tasarım tamamen bana ait olup kullanmakta özgürsünüz.

İndirme

Virus total linki için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Resmi psd olarak indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Daha fazla böyle tasarımlar için konuya elmas atabilirsiniz konuya okuyan herkese şimdiden teşekkürlerimi iletirim.

Eline sağlık hoş olmuş ancak renk uyumunu biraz tutturamamışsın, onun dışında ben beğendim.

Eline sağlık hoş olmuş ancak renk uyumunu biraz tutturamamışsın, onun dışında ben beğendim.
Yorumunuz için teşekkür ederim, elimden geldiğince hatalarımı kapatmaya ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum bu yorumunuzu da göz önünde bulunduracağım.

Eline sağlık fakat biraz klasik durmuş, genede kullanılabilir tekrardan eline sağlık.

Garip durmuş biraz, tasarım geliştirilebilir diye düşünüyorum. Umarım iyi yerlere gelirsiniz =)

Garip durmuş biraz, tasarım geliştirilebilir diye düşünüyorum. Umarım iyi yerlere gelirsiniz =)
Bencede kötü durmuş, neden öyle oldu bilmiyorum. Galiba çok fazla yaymışım ışığı ondan olmuş, yada saydam yaptığım için ana kart kısmını. Yorum için teşekkür ederim şimdi daha güzelini yapmayı deneyeceğim. ?

Şahsen çok beğendim. Ellerine sağlık o aydınlatma yerleri vs. çok beğendim cidden. O yuvarlak logolar yerine yetkililerin kafalarını koyabilirdin. Daha güzel bir görünüm ortaya çıkar. Eline emeğine sağlık. <3
Çok teşekkür ederim, begenmenize sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl