Yigittcan4
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- -1
- Minecraft
- Yigittcan4
Discord:
yigittcan4.
Merhaba Minecraft severler ve değerli forum üyeleri!
Gelişmekte olan, oyuncularına en kaliteli ve kesintisiz oyun deneyimini sunmayı hedefleyen Turancraft sunucumuz için ekibimizi büyütüyoruz! Bizimle birlikte çalışacak, topluluğumuzu bir adım öne taşıyacak, adil ve dinamik Yetkili Takım Arkadaşları arıyoruz.
Eğer sen de "Ben bu ekibin bir parçası olmak, adaleti sağlamak ve topluluğa katkıda bulunmak istiyorum!" diyorsan, aradığımız kan sen olabilirsin!
Asistan: Sunucu içi düzeni sağlayan, oyuncuların sorunlarıyla yakından ilgilenen ve üst yönetim ile oyuncular arasında köprü kuran dinamik çalışma arkadaşları.
Skyblock Yetkilisi: Skyblock dünyasının dinamiklerine hakim, ada sorunları, ticaret ve etkinlik yönetiminde aktif rol alacak rehber/moderatörler.
SMP (Survival) Yetkilisi: Saf veya eklentili survival deneyimini koruyacak, claim ihlalleri, kural ihlalleri ve topluluk içi huzuru sağlayacak deneyimli koruyucular.
Her şeyden önce karşılıklı saygı ve profesyonelliğe önem veriyoruz. Başvuracak adaylarda aradığımız temel kriterler şunlardır:
Yaş Sınırı: En az +15 yaşında olmak (Olgunluk ve üslup bizim için yaş sayısından daha önemlidir).
Aktiflik: Günlük en az 3-4 saat sunucuda ve Discord'da aktif olabilmek.
Deneyim: Tercihen daha önce benzer pozisyonlarda veya oyun modlarında görev almış olmak.
İletişim: Düzgün bir Türkçe kullanımına, sabırlı, adil ve soğukkanlı bir yapıya sahip olmak.
Ekip Çalışması: Verilen görevleri zamanında yerine getirebilmek ve ekip içi hiyerarşiye saygı duymak.
Aşağıdaki şablonu doldurarak bu konunun altına yorum olarak bırakabilir veya Discord adresimiz üzerinden bize iletebilirsin1.
Adınız:
2. Yaşınız:
3. Discord Kullanıcı Adınız:
4. Başvurduğunuz Pozisyon (Asistan / Skyblock / SMP):
5. Günlük Aktiflik Süreniz (Saat):
6. Daha önce başka bir sunucuda yetkili oldunuz mu? (Olduysanız referanslar):
7. Neden Turancraft ekibine katılmak istiyorsunuz?:
8. Sizi diğer adaylardan ayıran en güçlü özelliğiniz nedir?:
9. Oyuncular arasında bir tartışma çıktığında takınacağınız tavır ne olurdu?:
Not: Başvurular titizlikle incelenecek ve olumlu bulunan adaylarla Discord üzerinden sesli mülakat gerçekleştirilecektir.
Web Sitemiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
DiscordAdresimiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucu IP Adresi:
play.turancraft.net
Turancraft ailesini büyütmek ve daha güvenli bir oyun ortamı yaratmak için senin de enerjine ihtiyacımız var. Başvuru yapacak tüm adaylara şimdiden başarılar dileriz!
- Turancraft Yönetim Ekibi