Minecraft Yetki Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dagon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 205

Dagon

Here we go again..
Elmaslar
1.146

Discord:

dagon#7828

yeni_logo.png

Merhaba dostlar, şu anki yetkilendirme sistemi aşağıdaki gibidir. (24 Şubat 2019)

Editörler
Editörler, konu açarak forumun seo bakımından yükselmesini sağlar. Aşağıda tüm editör yetkileri bulunmaktadır.
Deneme Editör: Yetkisine henüz yeni ulaşmış, editörlüğü öğrenmekte olan yetkililerimizin tagıdır. En az bir (1) ay bu yetki ile devam edilmektedir. 1 ay sonunda üst yönetim tarafından uygun görülür ise normal editör yetkisine ulaşılır. Haftalık 4 konu açma zorunluluğundadır.

Normal Editör: Deneme editörken gerek yazım kuralları olsun, imla kuralları olsun dil hakimiyetine ulaşmış yetkililerimize verilen tagdır. Sürekli kendine yeni bilgiler katarak ilerlemek durumundadır. Profesyonel editör yetkisine ulaşmak için haftalık raporda en az 3 kez haftanın editörü olmak zorunluluğundadır. Haftalık 4 konu açma zorunluluğundadır.

Profesyonel Editör: Editörlük alanında ileri düzeye gelmiş, konularında neredeyse hiç hata yapmayan yetkilimize verilir. Bu tagdaki yetkilimiz alt yetkidekilere yardım etmelidir. Yetki atlaması için uzun bir zamandır editörlük yapmak zorundadır. Forum yöneticilerinin veya yönetimdekilerin uygun görmesi ile içerik yöneticisine terfi edilebilir. Haftalık 4 konu açma zorunluluğundadır.

İçerik Yöneticisi: Tüm editörlerin haftalık açacağı konuları verir. Konu verirken ise en çok arananlar kısmından konu vermek durumundadır. Forum seosu için bu yetkinin de önemi yüksektir. Haftalık 2 konu açma zorunluğundadır.

Editör Şefi: Editörlerin hatalarının gösterimi, haftalık raporun girilmesi, editör konuların tabloya girilmesi işlemlerini yapar. Bir nevi editörlere kaptanlık yapar. İçerik yöneticisi yetkisine uygun biri bulunamazsa içerikleri üretir. Haftalık 2 konu açma zorunluluğundadır.

Moderatörler
Moderatörler, forum içi düzeni sağlamaktadır. Forumun düzenli hale gelmesi onların görevidir.
Deneme Moderatör: Yetkili olarak yeni göreve başlamış, henüz kuralları ve yapılacakları yeni öğrenmeye başlamış moderatör tagıdır. En az bir (1) ay bu tag adı altında görev yapacaktır. Moderatör şefi ve üst yönetimin uygun görmesi ile terfi edilebilir.

Genel Moderatör: Bu tag ile yetkililerimiz, moderatörlerin az çok ne yaptığını, forumu düzenli bir hale getirip huzurlu bir ortam oluşturmayı hedeflemiş olmaktadır. Forumda aktifliği yüksek olup raporlar ve denetimler ile yakından ilgilenmektedir. Bu yetkiyi güzelce yaptıktan sonra uygun görülür ise terfi alabilir.

Moderatör Müfettişi: Bu yetki, tüm moderatörleri kontrol eder. Onlar ile yakından iletişim kurar ve her türlü yardımı yapar. Uzun bir süre bu yetkiyi tam anlamıyla yaparsa ve işinde çok başarılı olursa, uygun görüldüğü taktirde moderatör şefliğine terfi edilir.

Moderatör Şefi: Bu yetki, moderatörlerin iş yapıp yapmadığını kontrol eder. Moderatörler ile ilgili tüm sıkıntılar ile yakından ilgilenir. Forum düzeninden bu yetki sorumludur. Moderatör müfettişi yetkisine uygun biri bulunamaz ise moderatör müfettişi görevini de üstlenmek mecburiyetindedir.

Destek Ekibi
Destek ekibi, destek isteyen kullanıcılarımızın sorunları en hızlı şekilde çözmek için hazırda beklerler.
Deneme Destek: Deneme destek yetkisindeki yetkililerimiz, henüz aramıza yeni katılmış ve alanında uzman kişilerden oluşur. Yardım konusu açıldığında en hızlı bir biçimde kullanıcıların derdine deva olurlar. Görevini iyi bir şekilde aksatmadan yaparsa ve uygun görülürse terfi alabilir.

Genel Destek: Deneme destek görevinde görevinin ne olduğunun farkına varıp bu yetkiye geldiğinde görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan yetkililerimize verilir. Üyelerim için yer yer konular açıp onları bilgilendirmeli, destek isteyen üyelerimize hızlıca yardım etmelidir. Görevini çok iyi bir şekilde yaptığı sürece ve uygun görülürse terfi alabilir.

Destek Şefi: Bu yetki, tüm destek ekibiyle yakından ilgilidir. Onların her sorunu ile ilgilenmelidir. Destek şefi, her hafta sonu destek ekibinin yaptığı yardım raporunu yazmalıdır.

Üst Yönetim
Üst yönetim, forum için iyi olacak kararları belirler. Forumun geleceği için güzel projelere imza atar.
Koordinatör: Forum içi her etkinlikten, projeden sorumludur. Yönetici yardımcısının yardımcısı gibidir. Forum için emek veren, uygun kişilere verilir. Koordinatör, yetkililerimizin aklındaki projeleri de gerçekleştirmektedir. Forumun iyiliği için düşünülen her proje, koordinatör yetkisindeki kişiye iletilmelidir ki uygun görülürse yönetim ile konuşulup projenin gerçekleşmesini sağlamaktadır. Diğer tüm yetkililer ile yakından ilgilenmek zorunluluğundadır.

Yönetici Yardımıcısı: Adından da anlaşılacağı gibi yöneticinin sağ koludur. Forum içi her sorun, sistem vb. olaylarda başrol oynar. Forum için katkısı çok yüksek olmalıdır ki bu yetkiye ulaşabilsin. Forum için düzen ve yenilikleri düzenler, yeni sistemler çıkartır ve forumun aktifliği için uğraşlar verir. Yetkili ve kullanıcı arasındaki her sorun ile yakından ilgilenmelidir. Koordinatör ve yönetici ile arasında iletişim bağı olmalıdır.

Tenzil İşlemleri
Tenzil, bir yetkilinin bulunduğu mevkinin görevlerini yapmaması sonucu yetkisinin düşürülmesi demektir. Yani işini yapmayanlar, yapanların hakkına girecektir. Her hafta rapor girildiği gibi, izin almadığı halde işini yapmayan herkes uyarılır. İşini yapmamaya devam edip tekrarlar ise ihraç edilir. Ayrıca ihraç edildikten sonra bir daha bu forumda yetkili olma şansı da yok olmuş oluyor.

Emeklilik
Forumumuza emek veren, deneme yetkisinin dışındaki taglarda, belirli bazı nedenlerden dolayı işine devam edemeyecek yetkililerimizin isteği üzerine emekli verilir. Emekli istediği ve o an bulunan yöneticiler tarafından onaylandığı sürece yetkisine dönebilir. Ayrıca emekli tagı olan üyelerimize madalyası da verilmektedir.

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl