minecraft yeni başlayan için soru-cevapları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seyhmuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.159

seyhmuss

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
merhabalar,
minecraft oyunda yeniyim sıfır bilgim olduğudan sorularımın cevabını umarım yanıtlarsınız
ben oyunu warez indirip oynamak yerine miecraft.net sitesinden satın almayı tercih ettim.

1. sorum: Satın alma sonrası bu adresten iki tane indirdim biri exe olan diğeri multiplayer olan
acaba bu ikisi arasında bir fark var mı?
exe olan şu: Minecraft.msi.
multiplayer olan şu: minecraft_server.1.8.8.exe

2-sorum: Birde indirdiğim sayfada windows için şu var acaba bu ne oluyor: minecraft.exe
indirme adresi de şudur:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

3. sorum: bu oyun iiçin serverlar varmış onu ileride öğrenince artık bakarım acaba
bu oyunu online aldığım için minecraftın kendi serverından nasıl faydalanabilirim diğğer
kişisel serverlara göre iyi midir farkı var mıdır?

4. sorum: oyunu aldım ama bana oyun için serial key falan verilmedi maile gelmedi oyun için serial
key varmıdır acaba? (ben oyunu kurarken açıınca mail şifre ile login istedi minecraft.net
üyelik bilgilerim ile girdim sorunsuz girdim)

şimdilik aklıma glen bunlar ileride olursa tekrar yardım isteyebilriim başlamadan önce bu soruları
çözmeme gerek galiba.

1- İkiside değil o sayfada şu bölümü bul ve kalın olarak belirttiğim yere tıkla ve onu indir. parantez içinde Minecraft.exe yazan kısım evet onu sayfada bul ve indir.
Minecraft for Windows (alternative)
If you have issues with the new Windows download, you can try the old one by downloading (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. ) If given the option, save the file instead of running it. Save the file anywhere you'd like, then double-click the program to run. This does require Java to be installed, however.

2-O indirdiğin şey oyuna girmen için sana lazım olan launcher windows için.1. cevapda zaten onu indirmeni söylemiştim.İndirdiysen ona tıkla ve kurulumu yap.

3-Minecraft online bir oyundan ziyade server tabanlıdır.Bulabileceğin en kaliteli yabancı serverler googlede aratırsan...Mineplex falan. Türk olarak Son Oyuncu olabilir.Ama bu diğer serverlerden daha fazla zevk alamıyacağın anlamına gelmez biraz alıştıktan sonra diğer serverleri deneyip en hoşuna giden türü kendin seçsen daha iyi olur.Burda sana server türlerini ve içeriğini yazmaya kalksam çok uzun olacak.

4-Key yok.Oyuna istediğin zaman sorunsuz girebilirsin email ve şifreni kimseyle paylaşmadığın sürece !

iyi forumlar...

Düzeltirsen konu sabitlenebilir bence.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl