Çözüldü Minecraft Yan Hesap Bug - ISTEK SKRİPT !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atayuvanc

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Yakında Bir Op SkyBLOCK Sunucu Açıyorum. Fakat Bir Sıkıntı VAR !

AdaKit Ile 2 Golem Veriyor ! Ve MOdem resetleyip durmadan alabilirler ben bi sw de görmüştüm kayıt olunca heralde modem ip adresi değilde pc nin kendi ip adresi üzerine kayıt oluyor modem resetleyince de alamıyorsun böle bi skript yapabilirmisiniz ?

TEŞEKKÜRLER !

Opskyblock açma olsun bitsin opskyblock sunucu çok fazla zaten piyasanın ihtiyacı yok.

tutmuyor sorun orda zaten herkes op u tercih ediyor :( ve nerdeyse herşey hazır zaten[DOUBLEPOST=1496146790,1496146733][/DOUBLEPOST]tutmuyor sorun orda zaten herkes op u tercih ediyor :( ve nerdeyse herşey hazır zaten

tutmuyor sorun orda zaten herkes op u tercih ediyor :( ve nerdeyse herşey hazır zaten[DOUBLEPOST=1496146790,1496146733][/DOUBLEPOST]tutmuyor sorun orda zaten herkes op u tercih ediyor :( ve nerdeyse herşey hazır zaten

Tutturabilirsen gayet iyi tutuyor. Fazla online gelmez ama gelenlerde kalıcı olur. Sistemlerle v.s oyuncu çekebilirsin.

senin dediğin mac bilgisayar şeyi ama o bile değiştirilebiliyor maalesef :(

OPSkyblock tamamen bir saçmalık, oyun başladığı gibi elmas blok ve golem spawneri alıyorsun doyasıya kasılıyorsun, zaten kiti aldığın anda oyun bitmiş oluyor ve hiçbir oyunun anlamı kalmıyor, her şey hazır zaten demişsiniz de bir opskyblock için normal bir skyblock plugin paketine bir kaç skript eklemek yeterli oluyor, o skriptleri silerseniz normal hard skyblock haline döner, olay bu kadar basit.

Konu çok önceden aktifliğini yitirdiği için kilitliyorum. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl