Minecraft website script sorunsalları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FORNYRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorum yapmış olmak için yorum yapan arkadaşlardan birisisin galiba. Uzun süredir kodlamayla uğraştığımı vesaire yazdım okuduysan ki belli ki hiç bir şey okumamışsın. Ordan burdan alma scriptlerle iş yapılmaz hele benim yapacağım hiç yapılmaz. Ben adamların emeğine laf etmiyorum bunu nereden çıkarttın? Ben onlarca script daha doğrusu tema kodlayıp satışını yaptım ama her biri sattıktan sonra silinen kişiye özel temalardı. Benim bu temaya alacak bütçemin olmadığını da söylemedim zaten en büyük iki adet "xos" ve "xweb" scriptlerinin ikisini de sadece denemek ve sistemlerini öğrenmek amacı ile satın aldım. Boş yapmayalım yani
Merak etme yorum yapmak için yorum yapsam 3k değil 10k mesajım olurdu. Ve konuyu okudum sen burada neden asıl mesajıma cevap vermeyip 1-2 kelimeyi 4 satırda anlattın? Hem piyasada çok kopya script oldu diyorsun hemde o kopya dediğin scriptlerin özelliklerini kendi scriptinde ek olarak satmayı planlıyorsun.

Konuyu çok beğendim. Eğer ücretsiz bir webscript çıkarır isen çok fazla sunucu sahibini mutlu etmiş olabilirsin. :melek:​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl