Çözüldü Minecraft Websend

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TurkCarl

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Tüm Forumlara Bakmama rağmen bir türlü yapamadığım websendi sizlere sormak istiyorum.
sunucu sitesi :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linkinden kontrol ediyorum sunucuya bağlanıldı diyor ve tebrikler mesajı gönderiyo sunucuya
ama marketten satın almaya gelince

Sunucuya bağlanmayı deniyoruz. bekleyin.

eğer discord duyuruları açık ise bu kısım uzun sürebilir, sayfayı kapatmayın. sadece bekleyin.
Servere Bağlanamadı. Eğer websend kullanıyorsanız Ayarlar bölümünden websender=1 yaparak websender kullanmayı deneyiniz.

şöylebi hata alıyorum
Config :
PASS=(yazıyo .d )

ALTPORT=9988

WEBLISTENER_ACTIVE=true

Tüm Forumlara Bakmama rağmen bir türlü yapamadığım websendi sizlere sormak istiyorum.
sunucu sitesi :

linkinden kontrol ediyorum sunucuya bağlanıldı diyor ve tebrikler mesajı gönderiyo sunucuya

eğer discord duyuruları açık ise bu kısım uzun sürebilir, sayfayı kapatmayın. sadece bekleyin.
Servere Bağlanamadı. Eğer websend kullanıyorsanız Ayarlar bölümünden websender=1 yaparak websender kullanmayı deneyiniz.

şöylebi hata alıyorum
Config :
PASS=(yazıyo .d )

ALTPORT=9988

WEBLISTENER_ACTIVE=true
Siteyi size veren firma ile iletişime geçiniz

Merhaba!
Alt tarafta vereceğim video'ya göz atarsan sorunun çözülür diye düşünüyorum.

İyi forumlar dilerim.​

sunucu sitesi :

şöylebi hata alıyorum
Config :
PASS=(yazıyo .d )

ALTPORT=9988

WEBLISTENER_ACTIVE=true
websend yerine websender ekleyin ve websender bilgilerini hem siteye sunucu olarak ekleyin hemde sunucunuzun configine.
ve servere reload at dene bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl