Çözüldü Minecraft WEB Arasındaki Bağlantı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrgamng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 815
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrgamng

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft Skyblock Serverimin Var Bide Buna Göre Site Kodladım Ve Market Bölümü Olusturdum. Sorunum Su Web sitesinden Alışveiş Yapınca Ona Nasıl İtem Gidicek Veya Rutbesi gidicek..
Diğer bir Sorunum ise WEB siteme Nasıl Ödeme Sitemi Yapıcam

Şimdiden TESEKKÜRLER <3

Minecraft Skyblock Serverimin Var Bide Buna Göre Site Kodladım Ve Market Bölümü Olusturdum. Sorunum Su Web sitesinden Alışveiş Yapınca Ona Nasıl İtem Gidicek Veya Rutbesi gidicek..
Diğer bir Sorunum ise WEB siteme Nasıl Ödeme Sitemi Yapıcam

Şimdiden TESEKKÜRLER <3
Bunun için websend plugini gerekmektedir.

Yanlız Benim
Websend eklentisi gerekmektedir;,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu da pluginin anlatımı;

Yanlız Benim Serverim Bathiost Değil Videodaki Adımları Uygulayamıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bunun için websend plugini gerekmektedir.
Peki O plugini Nasıl Kullanacağım Hiç Bir Bilgim Yok​

Son düzenleme:
Siteyi siz yaptıysanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresten websend'i indirin. İndirdiğiniz zip dosyasının içinden php dosyaları ve websend plugin'i çıkacak.
Php dosyasının içerisine bakarsanız nasıl yapacağınızı anlarsınız.
Ancak site'yi siz yapmadıysanız yapan kişi ile iletişim kurmanızda fayda var, ücretsiz ise vereceğini sanmam.

Siteyi siz yaptıysanız
adresten websend'i indirin. İndirdiğiniz zip dosyasının içinden php dosyaları ve websend plugin'i çıkacak.
Php dosyasının içerisine bakarsanız nasıl yapacağınızı anlarsınız.
Ancak site'yi siz yapmadıysanız yapan kişi ile iletişim kurmanızda fayda var, ücretsiz ise vereceğini sanmam.

Siteyi Kendim Yaptım. Bu İşlerede Yeni Başladım. - Dosyada 3 Tane PHP dosya var (websend.php-minecraft.php-ExternalTimeSet.php) Hepsine Baktım Ama Hiç Bir Şey Anlıyamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl