Minecraft Warp Edit Yapilir?

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

Solemeem lazim ki acemiyim

Sizin Videonuz İse Voxel Sniper Konusunda Gerçekten Çok Acemisiniz Birazdaha Geliştirmelisiniz. Konu sadece word edit nasıl yapılır ise build kısmını çıkarmını öneririm.

İyi Forumlar

Sizin Videonuz İse Voxel Sniper Konusunda Gerçekten Çok Acemisiniz Birazdaha Geliştirmelisiniz. Konu sadece word edit nasıl yapılır ise build kısmını çıkarmını öneririm.

İyi Forumlar
Ne ozene bezene nede iyi oldugunu idda ettigim bir yapi degil.Sadece build alaninda da 1 2 calismam olsun istedim.Build alanina odaklanmayi da dusunmuyorum.
Ayrica oyundaki isminiz Swinzer mi? Dc tanidik geldi

Ne ozene bezene nede iyi oldugunu idda ettigim bir yapi degil.Sadece build alaninda da 1 2 calismam olsun istedim.Build alanina odaklanmayi da dusunmuyorum.
Ayrica oyundaki isminiz Swinzer mi? Dc tanidik geldi
Geliştirilebilir dedim zaten. Zorundasınız gibi bir cümle kurmadım. Konunuzda birazdaha ayrıntı verip. Başlığa daha uygun bir video çıkarabilirdiniz.

Geliştirilebilir ama gayet güzel olmuş.Birazcık süslersen tam olur bu sırada video sana mı ait?

Kısa bir zaman içinde bu kadar güzel bir bölge oluşturmanız gerçekten şaşırtıcı olmuş. Bu arada videonu beğendim :)

Başlığı "Warp edit nasıl yapılır?" diye düzenlersen daha çok ilgi çeker onun dışında güzel bir video başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl