Minecraft Üzerinde Yapılabilecek Aktiviteler

lildmr

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
661
Minecraft
dayioglu

Discord:

ozanlands#7777

Minecraft Üzerinde Yapılabilecek Aktiviteler
Gelin Keşfedelim!

Merhaba değerli forum okurları, size bugün Minecraft üzerinde yapabileceğiniz aktivitelerden bahsedeceğim. Biliyorum birçok arkadaşımız Minecraft üzerinde yapabileceği aktiviteleri kısıtlıyor. Aktiviteleri kısıtlıyor derken, sadece çoklu oyuncu üzerine yoğunlaşıyor. Bu da insanı bir süre sonra haklı bir şekilde sıkmaya başlıyor ve Minecraft oyunundan bir süre sonra bıkmamızı sağlıyor. Açıkçası bende bunu yaz döneminde yaşadım. Sunucularda oynadım tüm bir ay ve ay sonlarında gerçekten çok sıkıldım ve neredeyse Minecraft'ı bırakacak hâle geldim. Bunun önüne geçmek aslında çok basit size vereceğim bu öneriler ile Minecraft'ı daha eğlenceli hâle getirebilirsiniz.

9CE852D2-A928-479A-B01F-C7D231FD03F1.jpeg

Tek Oyun Modu İle Kendinizi Sınırlamayın

İlk önerim tek bir oyun moduyla kendinizi sınırlamamanız üzerine biliyorum çoğunuz ya çoklu oyunculu oynuyor yada tek oyunculu modu oynuyor fakat bu oyun modları kendi içinde bir sürü kola ayrılıyor örneğin siz bir çoklu oyuncu sunucusuna girdiniz ve direk sadece tek bir oyun oynayıp tüm gününüzü ona harcıyorsunuz bu aslında sizi oyundan bıktıran en büyük neden arada çeşitli oyunlar da oynamalısınız mesela sadece Skyblock değil arada gidip Sky Wars oynamalısınız. Veya tek oyunculu moda girdiğinizde sade Survival oynamak yerine mod paketleriyle oyununuzu renklendirin.

92F55A4C-D5BB-4EDA-B9A7-9876AC3FE996.jpeg

Minecraft Tek Aktiviteniz Olmasın

Bu vereceğim önerilerin en önemlisidir. Gerçekten çoğumuzu oyundan soğutan faktördür. Hepimiz günlük hayatta Minecraft oynuyoruz evet ama bunu sınırlandırmamız gerekiyor. Günlük en fazla kendimize 3 saat sınır koymalıyız günün geri kalanında kendimize güzel etkinlikler ayarlamalıyız. Resim yapabiliriz, spor yapabiliriz, arkadaşlarımız ile buluşabiliriz, video izleyebilir ve çeşitli oyunlar oynayabiliriz. Minecraft bizim için hobi olmalıdır sabahın köründen geceye kadar Minecraft oynarsak oyundan her geçen gün soğuruz. Bu önerimi kesinlikle dinlemeniz gerek.

D7C07465-8E8E-40EA-809C-2694883DD1B4.jpeg

Alanınızı Belirleyin

Eminim başlıktan ne demek istediğimi tam anlayamıcaksınız, bu yüzden bu paragrafı güzel bir şekilde okumanızı istiyorum. İlk önce aranızdan çoğu bir sunucuda görev yapmak istiyor sunucuda yetkili olmak istiyor fakat her yetkiyi kendine uygun görüyor. Bu büyük bir yanlış özellikle kendinize bir alan belirlerseniz hiç sıkılmayacağımızı düşünüyorum örneğin ben mimarlık üzerine bir alan belirliyorum kendime ve kendime ayırdığım vakiti yapı inşa ederken harcıyorum. Gerçekten böyle yaparsanız Minecraft oyununa bir amaç için girerseniz sizin için çok faydalı olur.

Hep boş zamanlarımda ne yapsam diyordum? Sanırım ara tatilimi bu aktiviteler ile geçireceğim. Bu arada gayet güzel bir makale olmuş.

Başlığı okuyup ve konu içeriğine baktığımızda sanki pek uyumlu olmuyor gibi. "Minecraft üzerinde" diyince sanki oyun içi aktivitelerden bahsediyormuşsunuz gibi bir anlam ortaya çıkardım. Onun haricinde açık ve güzel bir makale olmuş. Başarılar dilerim! :))

badd523316f294034d1cea803d081d4e.gif

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl