S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
Minecraft - Ultra Cosmetics Eklenti Tanıtımı
Sunucunu yepyeni eklentilerle güzelleştirmeye hazır mısın?
Selam değerli forum okurları, bugün sizlerle birlikte hepinizin çok beğeneceği yeni, "Ultra Cosmetics" eklentisini sizlerin huzurlarında tanıtacağım. Öncelikle bu güzel eklentinin 1.8 ile 1.15 sürümleri arasında destek verdiğini söylemekte fayda var ki yakın zamanda daha üst sürüm olan 1.15.1 ve 1.15.2'ye de destek gelmesi bekleniyor. Peki sizlere bahsedeceğim bu ilginç eklenti tam olarak neyin nesi? Ultra Cosmetics, adından da anlaşıldığı gibi kendi var olan yeni kozmetiklerinizi yaratabileceğiniz eklentidir. Bu eklenti sayesinde kendinize özel evcil hayvanları, şapkaları, ve özel efektleri dilediğiniz gibi kullanma imkanına sahip oluyorsunuz ki özellikle bu eklentinin Hub sunucular içinde oldukça işlevli olduğunu söylemekte fayda var. Eğer Hub sunucusu sahibiyseniz Lobi sunucunuza bu esrarengiz eklentiyi ekleyerek Lobi sunucunuza daha çok renk katabilirsiniz ki Lobilerin olmazsa olmazı bir eklenti olduğunu da sizlere rahat söyleyebilirim. Bence bu oldukça ilginç eklentinin en güzel yanı ise son sürüm desteği vermesi olabilir. Daha ne bekliyoruz? Haydi eklentinin detaylarına geçelim.
Ultra Cosmetics Eklentisinin İçerisinde Ne Gibi Özellikler Bulunuyor?
Ultra Cosmetics, eklentisi sadece bunlardan mı ibaret? Tabii ki de hayır, beklediğinizden çok ama çok daha fazlası var! Bu eklenti sayesinde de Lobi sunucunuza özel hazine sandıkları oluşturabilirsiniz. Bu özel hazine sandıklarıyla da günü birlik veya o saatlik ödüller ayarlayabilirsiniz ki bir güzel özelliğinin de bu olduğunu söyleyebilirim. Aynı zamanda bu eklentinin Hub sunucular içinde MYQSL desteği verdiğini de söylemekte fayda var ki eklentiye haftalık olarak da bu güncellemeler geliyor ki eklentiye 1.15 desteği gelmesiyle birlikte birçok ses efekti desteği eklendi. Artık sunucunuz da o olan oyuncular, bu ses efektleri sayesinde sandık açarken, eşya kullanırken ve efekt kullanırken özel sesler de belirleyebilirler. Ha bu arada eklentinin ek olarak İngilizce, İspanyolca ve Almanca destekli 3 ayrı Gui desteği de var. Peki o eklentinin içinde neler var?Ultra Cosmetics Eklentisiyle Sunucunuza Renk Katmaya Ne Dersiniz?
Az önce sizlere bu eklenti de evcil hayvanlar, şapkalar ve özel efektler olduğunu söylemiştik ancak bu işi detaya dökmek gerekirse daha çok anlatacağımız şey var. Ultra Cosmetics eklentisi, bizlere 100'den farklı efekt deneyimi sunuyor ve bu efektler arasında da; O Ender Pearl, Cadı, Ateş, Buz, Su, Kar, Yağmur, İksir, Hasar, Altın Elma, Deniz Yıldızı ve bunlarda gibi birçok efekt seçeneği yer alıyor. Evcil hayvanlar kısmından bahsetmek gerekirse bu bölümün oldukça da güzel olduğunu söylemekte fayda var. Hatırlarsanız eklentinin neredeyse son sürüme kadar destek verdiğini söylemiştim ki bu olan halde böyle olunca 1.8 üstü de üst yaratıklar bulunuyor. Evcil hayvanlar arasında da; Blaze, zombi pigman, at, lama, deve, deniz ayısı, yunus balığı, domuz, tavuk, zombi, iskelet, örümcek, leopar, kardan adam, ahtapot gibi üst canlılar yer alıyor ki ben biraz yunus balığı, deniz ayısı ve ahtapot gibi o varlıkların evcil hayvan olabilmesini garipsedim. Bunun yanı sıra sizlere ilk defa söyleyeceğim bir özellik daha var. Gelin sizlere bahsettiğim bu esrarengiz olan o özelliği oldukça detaylı inceleyelim.
Ultra Cosmetics Eklentisinin Diğer Özellikleri Hakkında Detaylı Bilgiler!
Ha bu arada unutmadan evcil hayvanlarınıza da isim verme hakkınız var ki eğer siz o oyunculara gerekli izinleri sunarsanız renkli isimlerde verebilirler ki hayvanlara da direkt binebiliyorlar. Bu özellik ise kendinize emoji efektleri verebiliyorsunuz. Oyunculara sunduğunuz bu emojiler sayesinde var olmak istediği emojiyi oyunculara sunabilir ki gerçekten güzel özellik olduğunu söyleyebilirim. Şimdi ise her lobi de olmazsa olmaz bir özellikten daha bahsedeceğim. Bu yeni özelliğin tam bir Türkçe karşılığı olmasa da Gadgets özelliği de eklentimiz de var. Bu özellikte bizlere yeni özel eşyalar almamızı sağlıyor ki bunu MYQSL'ye bağlayıp Coin veya krediye çevirebilirsiniz. Bu özellik içerisinde birçok özellik var ki en basitinden de yay var. Yayı aldığınız takdirde ok limiti verilir ve sahip olduğunuz limit boyunca istediğiniz gibi ok atıp oraya ışınlanabilirsiniz. Bunun yanı sıra o bir lobi vazgeçilmesi olan trambolin olağan özelliği de bunun içinde var. Bu özelliği seçtiğiniz takdirde otomatik bir alan oluşur ve oyuncular üzerinde bir süreliğine o zıplayabilir ve son olarak başka olan özellikten bahsetmek gerekirse de TNT efekti var. TNT'yi koyduğunuz taraf etraf patlar ve çevredeki oyuncuları uçurur. Birkaç saniye sonra eski haline döner. Tabii bu eklentinin içerisinde çok daha fazlası ancak o buraya anlatıp sığdıramayacağımız için sizlere en çok kullanılanlarını anlatmaya çalıştım. Şimdi ise bu eklentinin var olan nihai tanıtım videosuna da sizlerle birlikte de geçelim.
Ultra Cosmetics Resmi Eklenti Tanıtım Videosu
Her şey sahiden güzel ve hoş ancak eklentiyi daha yakından izlemek hoş olmaz mıydı? Tabii ki de olur. Sizlere bir kolaylık sağlamak amacıyla aşağıya bir video ekledim ve bu videoyu izleyerek eklenti hakkında sizlerde az çok sizlerde bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda eklenti hakkında olumlu ve olumsuz yorumlarınızı aşağıda olan yorumlar kısmında da mutlaka ama mutlaka bekliyor olacağım. Son olarak konuyu okuyan bütün herkese çok ama çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın. |
Moderatör tarafından düzenlendi: