AbbysCraft
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- AbbysCraft
Discord:
imaghostyy
imaghostyy
Merhabalar şuanlık sunucumuz için bana Ücretsiz Webscript lazım websender ile 1.16.5 tabanlı sunucumuza bağlanmalıdır. Yardımcı olabilecek kişilere şimdiden teşekkür ederim.
imaghostyy
Bakıcağım.rakipsizdir bir deneyin. Ücretsiz sunuluyor.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
imaghostyy
Bilemedim.rakipsizdir bir deneyin. Ücretsiz sunuluyor.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ikincielkralliklariseth
yani kimsenin tarafında değilim fakat ücretsiz olup +100den fazla özelliği olan bir yer ile sadece tasarımı x firmasına benziyor başka bir yer ne bileyim yargılamıyoruz kimseyi yoksa susturuyorlar buradaYani aslında iyi gibi ancak site tasarımı pek istediğim gibi değil demo.crafter.net.tr gibi olsa çok güzel olurdu.
imaghostyy
Yargılamak derken ben sadece tasarımı x firmasına benzer olsa iyiydi x firması şuan ücretlendirilmiş zaten lonely'de ücretli sanırım sınırlı süre yaniyani kimsenin tarafında değilim fakat ücretsiz olup +100den fazla özelliği olan bir yer ile sadece tasarımı x firmasına benziyor başka bir yer ne bileyim yargılamıyoruz kimseyi yoksa susturuyorlar burada
imaghostyy
Sizin öneriniz var mı?yani kimsenin tarafında değilim fakat ücretsiz olup +100den fazla özelliği olan bir yer ile sadece tasarımı x firmasına benziyor başka bir yer ne bileyim yargılamıyoruz kimseyi yoksa susturuyorlar burada
bergis_3
Merhabalar şuanlık sunucumuz için bana Ücretsiz Webscript lazım websender ile 1.16.5 tabanlı sunucumuza bağlanmalıdır. Tasarım demo.crafter.net.tr benzeri olursa çok güzel olur. Yardımcı olabilecek kişilere şimdiden teşekkür ederim.
ikincielkralliklariseth
1 yıllık ücretsiz :D sınırlımı ona bakılırsa şuanda crafterda ücretliYargılamak derken ben sadece tasarımı x firmasına benzer olsa iyiydi x firması şuan ücretlendirilmiş zaten lonely'de ücretli sanırım sınırlı süre yani
Hayır ücretsizYargılamak derken ben sadece tasarımı x firmasına benzer olsa iyiydi x firması şuan ücretlendirilmiş zaten lonely'de ücretli sanırım sınırlı süre yani
imaghostyy
Fatura bilgisi kredi kartı fln lazım mı? Ek olarak nasıl alıcağımı adım adım anlatırmısınız?Hayır ücretsiz
Discord istek gönderdimFatura bilgisi kredi kartı fln lazım mı? Ek olarak nasıl alıcağımı adım adım anlatırmısınız?
imaghostyy
Kabul ettimDiscord istek gönderdim
imaghostyy
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!