Bulundu Minecraft Ücretsiz Website İsteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AbbysCraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
AbbysCraft

Discord:

imaghostyy

Merhabalar şuanlık sunucumuz için bana Ücretsiz Webscript lazım websender ile 1.16.5 tabanlı sunucumuza bağlanmalıdır. Tasarım demo.crafter.net.tr benzeri olursa çok güzel olur. Yardımcı olabilecek kişilere şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Yani aslında iyi gibi ancak site tasarımı pek istediğim gibi değil demo.crafter.net.tr gibi olsa çok güzel olurdu.
yani kimsenin tarafında değilim fakat ücretsiz olup +100den fazla özelliği olan bir yer ile sadece tasarımı x firmasına benziyor başka bir yer ne bileyim yargılamıyoruz kimseyi yoksa susturuyorlar burada

yani kimsenin tarafında değilim fakat ücretsiz olup +100den fazla özelliği olan bir yer ile sadece tasarımı x firmasına benziyor başka bir yer ne bileyim yargılamıyoruz kimseyi yoksa susturuyorlar burada
Yargılamak derken ben sadece tasarımı x firmasına benzer olsa iyiydi x firması şuan ücretlendirilmiş zaten lonely'de ücretli sanırım sınırlı süre yani

Sizin öneriniz var mı?

Merhabalar şuanlık sunucumuz için bana Ücretsiz Webscript lazım websender ile 1.16.5 tabanlı sunucumuza bağlanmalıdır. Tasarım demo.crafter.net.tr benzeri olursa çok güzel olur. Yardımcı olabilecek kişilere şimdiden teşekkür ederim.

Eğer bütçeniz yoksa önerebileceğim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunun haricinde ücretli alma kararı verecek olursanızda kesinlikle LeaderOS almalısınız Minexon yazılımını aklınızın ucundan dahil geçirmemenizi öneririm.

Yargılamak derken ben sadece tasarımı x firmasına benzer olsa iyiydi x firması şuan ücretlendirilmiş zaten lonely'de ücretli sanırım sınırlı süre yani
1 yıllık ücretsiz :D sınırlımı ona bakılırsa şuanda crafterda ücretli

Sorun çözüldü ek olarak Zoleny Yazılımı kesin olarak tavsiye ediyorum. Mükemmel hizmet veriyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl