Çözüldü Minecraft Ucretsiz webscript ariyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elvin_0099
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 606
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elvin_0099

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1

Discord:

nebula_.75

merhaba men keyubudan cpanel ve vds aldim mc serveri kurmak istiyorum siteye mineweb kurdurdum ama memnun degilim ucretsiz web script ariyorum.

bulabileceğine pek emin değilim eskiden dağıtıyorlardı benzer siteler sana tavsiyem leaderos dan alman onun dışındaki firmalar genelde özensin oluyor veya düzgün destek vermiyor

Son düzenleme:
bulabileceğine pek emin değilim eskiden dağıtıyorlardı benzer siteler sana tavsiyem leaderos dan alman onun dışındaki firmalar genelde özensin oluyor veya düzgün destek vermiyor
sonradan leaderos den ala bilirim de su anda bucce yetersiz tesekkurler bilgi icin

Forum üstünde paylaşılmış birkaç tane ücretsiz websciprt bulunmakta. İnceleyerek beğendiğinizi kullanabilirsiniz.

indiriyorum ama

This page isn’t working​

nebulanw.com.tr is currently unable to handle this request.

HTTP ERROR 500

boyle bi hata aliyorum

download dugmesine basiyorum indiriyo ve birden bu ekran karsima cikiyo

indiriyorum ama

This page isn’t working​

nebulanw.com.tr is currently unable to handle this request.

HTTP ERROR 500

boyle bi hata aliyorum

download dugmesine basiyorum indiriyo ve birden bu ekran karsima cikiyo
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bulunan azuriom v1.2.4 düğmesine tıklayın ve bir zip dosyası indirilecektir ardından zip içerisindeki dosyaları web hostinginizin içerisine atın ve sitenize giriş yaptığınızda karşınıza kurulum ekranı açılacak ve kurulumu yapıcaksınız sizden veri tabanı bilgileri vesayre isteyecek.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bulunan azuriom v1.2.4 düğmesine tıklayın ve bir zip dosyası indirilecektir ardından zip içerisindeki dosyaları web hostinginizin içerisine atın ve sitenize giriş yaptığınızda karşınıza kurulum ekranı açılacak ve kurulumu yapıcaksınız sizden veri tabanı bilgileri vesayre isteyecek.
sorun suki veritabani bilgilerini istemiyo bu ekrani aciyo oto
1742405208172.webp

Son düzenleme:
merhaba men keyubudan cpanel ve vds aldim mc serveri kurmak istiyorum siteye mineweb kurdurdum ama memnun degilim ucretsiz web script ariyorum.
hostabil ryzen vds alan kişilere ücretsiz webscript kuruyordu vede domain sağlıyordu diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl