Paylaşım MİNECRAFT ÜCRETSİZ SPAWN MAP'İ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Semih5631
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semih5631

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
19
Minecraft
semihr
Merhabalar. Size Ücretsiz bir Spawn Map'i tanıtmak isterim
Not: Map'i ben yapmadım. İnternetten buldum. Fakat artık internette bulunmamakta ve bende dosyası var virüs total linki ile paylaşacağım.

Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs total linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Haritanın nasıl olduğunu görmek isterseniz: (video bana aittir)

Dosyayı .zip olarak dönüştürüp dosya.co üzerinden atma şansın var mı?

Merhabalar. Size Ücretsiz bir Spawn Map'i tanıtmak isterim
Not: Map'i ben yapmadım. İnternetten buldum. Fakat artık internette bulunmamakta ve bende dosyası var virüs total linki ile paylaşacağım.

Link:

Virüs total linki:

Haritanın nasıl olduğunu görmek isterseniz: (video bana aittir)

Harita güzelmiş, kendiniz yapsaydınız daha iyi olacağını düşünüyorum. Fakat gayet güzel bir harita. Harita paylaşımlarınızın devamınıda merakla bekliyor olacağım.

Harita Başkasına Ait Diye Biliyorum Yayınlamasaydınız Keşke..

Son düzenleme:
Eğer bu ücretli bir haritaysa ve sırf yayından kalktı diye başkasının emeğini yayınlamak ne kadar etik tartışılır. Eğer ücretsiz bir haritaysa veya yapımcısından izin aldıysanız umarım ihtiyacı olan arkadaşların işine yarar.

Eğer bu ücretli bir haritaysa ve sırf yayından kalktı diye başkasının emeğini yayınlamak ne kadar etik tartışılır. Eğer ücretsiz bir haritaysa veya yapımcısından izin aldıysanız umarım ihtiyacı olan arkadaşların işine yarar.
ücretsiz ancak artık internette yok diye biliyorum.

konu bitti kilitle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl