Rehber Minecraft Ücretsiz | Sınırsız | Bedava sunucu açmak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BitterRevenge.

ablan star bebeğim
Elmaslar
151
Minecraft
BitterRevenge

Discord:

BitterRevenge#3805

Herkese merhabalar MC-TR Topluluğu!

Bugün sizlere ücretsiz, sınırsız bir şekilde nasıl sunucu açacağınızı göstereceğim.

İlk önce
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunucunuzu hangi sürümde indirmek istiyorsanız ona göre bir Spigot dosyası indirmelisiniz.
Ben 1.8 sürümünde açacağım için 1.8 sürümünü indiriyorum.

download-png.1187

Daha sonra masaüstünde yeni bir klasör oluşturarak indirdiğimiz Spigot dosyasını bu klasöre atıyoruz.
screenshot_1-png.1188

Daha sonra size konunun sonunda vereceğim kodu bir metin belgesine yapıştırıyoruz ve farklı kaydet bölümünden ismini Başlat.bat olarak kaydediyoruz.
screenshot_2-png.1189

Ondan sonra Başlat dosyamızı açıyoruz ve bekliyoruz.
Eula diye bir metin belgesi gelecektir.

screenshot_3-png.1190

Eula'yı açıp false yazan yeri true olarak değiştirip kaydedip çıkıyoruz.
Ve yeniden Başlat dosyamızı açıyoruz.

Ve son olarak Yeni bir sunucu ekle bölümüne
localhost yazarak sunucumuza girebiliriz.

Screenshot_1.png

NOT: Sunucuya kendi bilgisayarınıza göre RAM verebilirsiniz ve bilgisayarınız kapanınca sunucu da kapanacaktır!

Kod:
java -Xms1024M -Xmx1024M -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o true
PAUSE

yukari-png.1192

Konu başlığı biraz hatalı olmuş normal sunucu açıyorsun bu kadar abartmana gerek yoktu!

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu başlığı biraz hatalı olmuş normal sunucu açıyorsun bu kadar abartmana gerek yoktu!
Başlık bence alıntı değil. Konuyu özetliyor. Sunucunun özellikleri bedava sınırsız olması. Başlık ne abartmış nede olmayan özellikleri eklemiş. Yine de görüşün için teşekkürler.

Bunu çoğu kişinin bildiğini düşünüyorum youtube da ise bir sürü video mevcut. Bu yüzden bana göre konun gereksiz çokda bir emek olduğunu sanmıyorum.

Bunu çoğu kişinin bildiğini düşünüyorum youtube da ise bir sürü video mevcut. Bu yüzden bana göre konun gereksiz çokda bir emek olduğunu sanmıyorum.
aynısı ben de dedim çoğu kişi biliyor abartılmasına gerek yok du

Tüm sırrı bozdun :P

Güzel anlatım olmuş. Umarım bu rehberden herkes faydalanabilir :)​

bu sunucu sınırsız değil .bat i kapattığın anda kapanır başlığı değiştirmeni rica ediyorum. Fakat bilmeyen kişiler için oldukça yararlı bir konu olmuş

Yanlış anlama fakat senin açtığın bu sunucu bilgisayarına bağlı bir şekilde olduğu için senin bilgisayarın kapanırsa sunucuda kapanacaktır. O yüzden başlığa sınırsız yazman pek uygun olmamış.

Açıkçası ben bir hostingden bahsedeceksin zannettim başlıktan, ama olsun. Eline sağlık.

Yanlış anlama fakat senin açtığın bu sunucu bilgisayarına bağlı bir şekilde olduğu için senin bilgisayarın kapanırsa sunucuda kapanacaktır. O yüzden başlığa sınırsız yazman pek uygun olmamış.
bu sunucu sınırsız değil .bat i kapattığın anda kapanır başlığı değiştirmeni rica ediyorum. Fakat bilmeyen kişiler için oldukça yararlı bir konu olmuş
Not kısmında bunu belirtiyorum.

Açıkçası ben bir hostingden bahsedeceksin zannettim başlıktan, ama olsun. Eline sağlık.
Teşekkürler dostum.

Güzel anlatım olmuş. Umarım bu rehberden herkes faydalanabilir :)​
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl