Tasarım Minecraft ÜCRETSİZ KONU TASARIMI V2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BeratYakut

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
66
Yellow Retro 3D Business Strategy Infographic (1).webp

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu linki kullanarak canva üzerinden tasarımı dilediğiniz gibi kullanabilir, değiştirebilir, ayarlayabilir, indirebilirsiniz. Yorumlarınız paylaşmayı unutmayın !​

Güzel olmus eski zamanaları andırıyor kalite biraz daha yükselse daha iyi olur iyi çalışmalar.
Kendiniz indirirken kaliteli yüksek seçip indirebiliyorsunuz. Teşekkür ederim yorumun için. Ben yanlışlıkla hafif düşük kalite indirmişim, fakat siz yüksek olarak indirebilirsiniz.

Özgün bir çalışma olmuş üstelik ücretsiz ve ham halini paylaşmanız gerçekten çok hoş, mutlaka bir çok arkadaşımızın ihtiyacını karşılayacaktır. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamı dilerim.

Başarılı bir çalışma kullanmayı düşünüyorum birde ücretsiz olması çok iyi bir özellik başarılar.

teşekkür ederim iyi yorumlarınız için.

Geçmişe götüren bir tasarım olmuş, elinize sağlık.

Bütçesi kısıtlı arkadaşlar için sunucularını tanıtırken kullanılabilir bir çalışma olmuş. Biraz gölgelendirme ve yazı efektleri ile süslenirse daha hoş olacağını düşünüyorum emeğinize sağlık mc_elmas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl