Tanıtım Minecraft - Ücretsiz En İyi 3 Scoreboard Eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
maxresdefault.jpg

Ücretsiz En İyi 3 Scoreboard Eklentisi

Survival, Faction ve Skyblock gibi sunucularında en çok nefret edilen şey ise paranızı görmeniz için /money yazmanız. Bazı kullanıcılar bu komutu yazmak istemediği için üşenirler. O yüzden artık yeni nesil sunucularda kullanılan Scoreboard yani Skor Tablosu eklentilerini kullanıyor. Bu eklentiler sayesinde paramızı komut yazarak zaman kaybetmek yerine sağda görebiliyoruz. Peki, siz sunucu açacaksınız ve kaliteli bir Scoreboard eklentisi arıyorsunuz. Ancak arayacağınız eklenti öyle 1, 2 kelimelik olmayacak. O yüzden kaliteli bir eklenti arıyorsunuz. Araştırma yaptıktan sonra böyle eklentilerin ücretsiz olmadığını ve eğer böyle bir eklenti istiyorsanız ücretli olarak alın yazısı karşınıza çıkıyor. Onca saat araştırmalarınız kül olup gidiyor. Bu konuda onca saat araştırdığı halde araştırdığı saatin emeği kül olup gidenler için en iyi 3 adet Scoreboard eklentisi sunacağım. Konu sonunda görüşmek üzere.

Scoreboard Ön Anlatım
Scoreboard, oyuncuların hep komut yaza yaza zamanını harcamamak için sağda oluşturulmuş bir Skor Tablosu eklentisidir. Eklentilerinin ana amacı ise; insanların gruplarını, bakiyesini, adını ve sunucu zamanını bir komut yazmak yerine sağda gözüken tablo sayesinde her şeyi görebilir. Böylece, sunucuya yeni başlamış kişilerin komutları öğrenmek yerine sağda inceleyebilir.

maxresdefault.jpg

Performance Scoreboard Eklentisi

Eklentinin mevcut olduğu sürümler: 1.8'den 1.14'e kadar
Performance, ah, ismini okuyunca bile çoğu kişinin aklına Zibidi Gonzalez geliyor. Rengarenk yazılar, disko topu gibi yanıp sönen yazılar, vs, vs. Bunların çoğu diğer eklentilerde kasma, oyun içi kasma veya direk sunucunun çökmesine sebep olur. Performance Scoreboard ise hiç kasma yaptırmayan 1600'den fazla Placeholders ve yeterli destekler sağlamakta.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

maxresdefault.jpg

QuickBoard Scoreboard Eklentisi

Eklentinin mevcut olduğu sürümler: 1.9'den 1.14'e kadar
Quickboard eklentisi artık çoğu sunucularda kullanılmaya başlandı bile. İşin garip yanı ise; bu eklenti Türk sunucularında nedense hiç ünlü değil. Tıpkı Performance Scoreboard gibi bu da 200'den fazla API taşımakta. Eklentinin geliştiricileri bu eklentinin her gün yepyeni bir hale getirmesi için insanların fikirlerini alıp muhteşem bir hale getiriyor. Eklentinin ana özel özelliği ise bu eklentinin "izinlerini" siz oluşturabiliyorsunuz. Diğer yanı ise Scoreboard'u canlı canlı config.yml'den yapmak yerine oyun içerisinde uygulatabiliyorsunuz. Bu özellik FeatherBoard'ın Alpha sürümlerinde bulunmaktaydı ancak Betaya geçtiğinde sunucuya lag yaptığı için kaldırıldı.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

maxresdefault.jpg

SpigotBoard ( CrispyBoard ) Scoreboard Eklentisi

Eklentinin mevcut olduğu sürümler: 1.9'den 1.14'e kadar
Bu eklentiyi çoğumuz biliyor. Ama bilmiyorsanız size şöyle tanımlayayım; CrispyBoard eklentisi, 2017 yılının en iyi Scoreboard eklentisi seçildi. Üstün ping koruma sistemi ile kullanılan 512mb'lik sunucularda bile hiç kasma yaratmayan bir eklentiydi. 2019 yılının ocak ayında ise Spigot geliştiricileri tarafından eklenti satın alındı ve şu an bu eklentinin yeni adı ise SpigotBoard oldu. Spigot'un Minecraft çağına yaptığı büyük çalışmalarını bilmiyorsanız size şöyle anlatayım; Spigot, 2011 yıllarında bir grup öğrenci tarafından oluşturuldu. Bu paketin amacı ise Minecraft sunucularının sadece bir oyun modu olması yerine bir sürü oyun modu olmasını sağladı. SpigotBoard ise şu an ücretsiz eklentiler sıralamasında en kaliteli ve üst korumalı ping sistemi ile birinciliğini koruyor.

Tanıtımını beğendim ama kendin bu eklentileri indirip kulanıp fikrini katman daha iyi olurdu + olarak kendine göre skor tablosu düzenler ss yüklerdin buraya

Güzel bir anlatım olmuş. Eline sağlık.

Tanıtımını beğendim ama kendin bu eklentileri indirip kulanıp fikrini katman daha iyi olurdu + olarak kendine göre skor tablosu düzenler ss yüklerdin buraya
İnsanların tasarlamış olduğu videolardan inceleyebilirsin. Kendi fikrimi konu içerisinde "En iyi eklenti" gibi cümleler ile belirttim.

Son zamanlarda forum üyeleri bu eklentiler arasında çok kafa karışıklığı yaşıyordu. Bu kafa karışıklığından sonra üyelerimizin kolaylıkla kendi zevkine göre tercih edebileceği eklentileri tanıtmanız çok daha hoş olmuş. Kesinlikle bu konulara devam etmelisin. Muazzam kalemine sağlık.

Kullanılabilir eklentiler..​

güzel eklentiler. aslında hepsinin tek tek test edilip tanıtılması gerekiyor. Bunu da ben yapayım bari.

teşekkürler güzel scoreboardlar

sb ler çok güzel başarılar..

Çok başarılı

Güzel eklentiler eklemeyi düşünücem.

ekim ayından kalma konuya sırf sunucunu tanıtmak için yapıyorsan, vay halime.
Ekim ayından kalan konu ilk sayfada çıkıyosa halin iyi durumda.Pluginlere göz gezdirdim yorum yazmayalım o zaman.

Ekim ayından kalan konu ilk sayfada çıkıyosa halin iyi durumda.Pluginlere göz gezdirdim yorum yazmayalım o zaman.
İlk sayfada çıkmasının sebebi Ekim ayından kalma 100 görüntüleme zar zor görmüş konuya saçma sapan mesajlar atmanızdır. Bu konudan çok daha iyi konularım var zaten ekim ayı öncesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl