Minecraft ÜCRETSİZ 350X350 Arena +1.16.5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 236159

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
34
Herkese Merhabalar
Uzun Bir Aradan Sonra Sizlere ÜCRETSİZ Bir Şekilde 350X350 Arena paylaşmak istedim

Mapi Bu Linkten Detaylı Bir Şekilde İnceleyebilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

indirmede Herhangi bir sorun olursa discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz
İletişim : Katsuee#6175

İndirme Linki Ve VirusTotal için Tıkla
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Mapin Yukarıdan Görüntüsü
2023-03-19_12.08.56.png

sen yaptıysan eline sağlık güzele benziyor.

Yapıları neden
üzerinde yapmıyorsunuz ki. Oysa çok basit bir şekilde hallediliyor. Bunun dışında yapı güzel fakat arena için fazla kalabalık değil mi? Ben daha farklı kullanırdım şahsen bu haritayı. Başarılar..

Yapıları neden
üzerinde yapmıyorsunuz ki. Oysa çok basit bir şekilde hallediliyor. Bunun dışında yapı güzel fakat arena için fazla kalabalık değil mi? Ben daha farklı kullanırdım şahsen bu haritayı. Başarılar..
merhaba yapıları boş harita üzerinden yapmak derken? ayrıca bu açıdan arenanın ıcı dolu gozukuyor olabılır fakat oyuncuların pvp atması ıcın bolca yer var

merhaba yapıları boş harita üzerinden yapmak derken? ayrıca bu açıdan arenanın ıcı dolu gozukuyor olabılır fakat oyuncuların pvp atması ıcın bolca yer var
Mevcut fotoğrafta flat dünyada belirli alanın silinmesiyle açılmış bölgeye yapılmış yapı görünüyor. Benim attığım harita tamamen boş sadece 1 blok var. Haritanızı boş dünyaya yaparsanız daha iyi olur ve daha güzel görünür.

Fotoğrafta ki açıdan öyle göründüğü için dedim alan varsa sorun yok. Elinize sağlık

Erdem'den her zamanki gibi fevkalade bir çalışma, aynı zamanda kendisi sunucumuzun mapini de tasarladı. Ellerine sağlık!

Harikulade bir paylaşım olmuş, emeğine sağlık. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl