Minecraft Tuşlar Bozuk ya da Onun Gibi Birşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardaali81

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1

Discord:

ardaali

Merhabalar. Bu Benim Bu Forum da İlk Konum. Biliyorum Acemiyim ama Burada Kıdemli Kişilerin Olduğunu da Biliyorum. Minecraftta Aniden Garip Bireşy Oldu. Oyun Tuşları Bozuk;
-Serverlarda Tab a Basınca Oyuncu Listesi Gözüküyor Sonra Kapanıp Açılıyor. Aynı olay Optifine İçin Zoom Yapıncada Oluyor

-Youtube'a Bir Video Yükledim Pek Anlaşılmasa da İzleyebilir siniz.

-Shifte Basınca Oyun Gene Takılıyor Gibi Oluyor. anlamadım Gitti.

-Klavye ile ilgili bir sorun olduğunu Düşünüyorum -> @ardaali#1592 Discord Hesabım Ekleyin Oradan da Konuşabiliriz.

-video:

Klavye diliniz İngilizce olmuş olabilir mi? Oyunu silip tekrar yüklediniz mi? Oyunun hangi Launcher sürümünü kullanıyorsuz?

öncelikle yanıt için teşekkürler :)

klavye dilim qwerty şeklinde yani ingilizce

oyunu aynen silip tekrar yükledim hatta java'yı da silip yeniden yükledim

oyunu tlauncher üzerinden crackli bir şekilde oynuyorum. aslında satın alacak param var (minecraft.net'ten) ama sıkıntı var alamıyorum tlauncher sürümü bakamadım ama sanırsam 1.98.13 (Emin Değilim)

iyi Günler :)

Yapışkan tuşları kapatmayı denermisin? Telefondayım anlatmam zor olur internete yapışkan tuşlar nasıl kapatılır yaz çıkar.

Öncelikle Senin de Yanıtın İçin Teşekkürler.

Yapışkan Tuşlar Kapalı. Ama Aynı Sorun devam Ediyor. Allah'ım Nasıl bir Hata Buldu beni??

Dostlarım Eğer Çözümü Bildiğiniz Yerler Filan Varsa Söyleyebilirsiniz. Oynayamıyorum oyunu o derece

Dostlarım Eğer Çözümü Bildiğiniz Yerler Filan Varsa Söyleyebilirsiniz. Oynayamıyorum oyunu o derece
Acaba sorun minecraftında diyil klavyende olabilirmi arasına bişey kaçmış olabilir bastığında tekrar tekrar o küçük şey aktif ediyo olabilirmi o tuşunu

Hata oyununla değil, klavyenle ilgili. Farklı bir klavye denemeni öneririm.

Herkese Teşekkür Ederim Sorunu Çozdüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl