Minecraft Türkiye'ye Yeni ve Sağlam Bir Roleplay Katmayı Planlıyorum, Lütfen Destek Verin.

Zwerg

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Zwerg

Discord:

onurbeyx

Minecraft'ta hemen hemen her alanda sunucu var, roleplay hariç. Açılan her roleplay ya 1 ay dayanır, yada aktiflik sorunu çeken orta çağ rp leri oluyor. Ben 1 yıldır roleplay geliştirmeye çalışıyorum. Developerim. Bu 1 yılda profesyonelce sunucu kurabiliyorum, çok güzel plugin kodluyorum. Yani geliştirme açısından bir sorunum yok fakat reklam becerilerim iyi değil. Bir türlü oyuncu çekemiyorum, lütfen bu forumu okuyanlar onurbeyx discord hesabıma arkadaşlık göndererek sunucumuza katılsın.

Şimdi Sunucumuz Hakkında
Bu sunucu, günümüzü ele alan, eğlence odaklı bir roleplay sunucusu. Şuanda %40 civarında tamamlandı. Sunucu her gün çok daha gelişiyor. Bir şehirde legal veya illegal yollardan zengin oluyorsunuz. MTV Vehicles ve Quality Armory eklentileri ile araba ve silah sağlıyorum. OpenAudioMC ile isteğe bağlı sesli roleplay dödürebileceksiniz. Sunucunun en güzel yanı, geniş bir sürüm desteği, ViaVersion ile 1.14.2 ile 1.21.11 arası sürümleri destekliyor ve sunucu tamamen modsuz olduğu için kolayca girilebiliyor. Bu sunucuyu geliştirmeye devam ediyorum, yani henüz açılmadı. Bu sunucuya katılıp aktif bir ortam yapabilirsek, üye sayısı her gün artacak diye düşünüyorum. Sunucunun sistemlerini, özelliklerini falan görmek isterseniz discord sunucumuzda güncellemeler kalanı bulunuyor. Sunucuya ortak olmak isterseniz sadece VDS ödeyerek (tahimini 300-400tl aylık) sunucu gelirlerinin tamamını üzerinize alabilirsiniz. VDS'yi sunucu açılınca alacağım. Bu proje başarılı olursa, Minecraft Türkiye'de skyblock, smp gibi sunucular değil bu sunucu ortamı yeniden tasarlayacak diye umuyorum.

Sunucu Özet Tanıtımı
Çok fazla sistem olduğu için hepsini anlatmayacağım. Sunucuda bir ekonomi sistemi var, polisler karakoldaki bilgisayarlar yoluyla oyuncuların bankalarını takip edebilir, böylece kara para aklama sistemi oluşuyor. Sunucuda mülk satın alabilir veya kiralayabilirsiniz. İsterseniz bir arsa alıp hamburger, pizza, sosisli gibi yiyecekler satabilirsiniz. Breaking Bad dizisini çok sevdiğimden dolayı sunucuda kristal yapabiliyorsunuz, yani Heisenberg olabilirsiniz. Kristal üretme sistemi çok güzel bence, ürettiğiniz malın bir saflığı var ve buna göre bir değeri oluyor, ne kadar hatasız üretirseniz o kadar saf olur. Mafya veya çete kurabilirsiniz, çoğunluk GUI bazlı, oyuncuyu komutlarla yormuyoruz. QualityArmory ile AK47, Deagle, AWP, Glock gibi silahlar sağlıyoruz, böylelikle çatışmalar çok daha kaliteli oluyor. MTV Vehicles eklentisiyle Ferrari, Lowrider gibi araç çeşitleri ekledik. Özel yemek eklentisiyle hamburger, pizza, döner ve sosisli yapabiliyorsunuz. İçecek sistemiyle dönerin yanında kola mı ayran mı muhabbeti çevirmenizi umuyorum. Enerji sistemide olacak, enerjinizi oyuncuların mekanlarında yemek yiyerek dolduracaksınız, böylelikle arsa alıp iflas etmezsiniz. Polis, Şerif, Amir ve CIA meslekleri polis departmanını oluşturuyor. Departmanda Polis Bilgisayarı adında bilgisayarlar var, bu bilgisayarlar ile oyuncuların konumlarını takip edebilir, bankalarına bakabilirler, şehre anons yapabilir veya oyuncu aranma sistemine erişebilirler. Ayrıca polisler için dinleme cihazı bile ekledim, kelepçe sisteminide unutmadım. Doktorluk mesleğide var, oyuncular ölürse bayılır ve tedaviye ihtiyaç duyar, doktorlar oyuncuları tedavi edip kurtarabiliyor. Temizlikçi mesleği ile sunucuda aktif oyuncu yokken para kasabiliyorsunuz. Kısaca çok detaylı ve güzel bir proje planladım, dediğim gibi bu anlattıklarımın neredeyse hepsi şuanda ekli, devamıda eklenecek. Ara sıra sunucuyu açıyorum, o esnalarda giriş yapabilirsiniz. Her türlü maddi ve manevi desteğe açığım.

yazı yığını hocam yani bunları çoğu kişi okumaz bile ilgisini çekmez bu tarz projen varsa ve 40% tamamlandıysa en azından sistemleri tanıtırsan görsellerle desteklersen daha ilgi çekici olur ve desteklerde bu yönde artar. yaptığın şey bi ton yazı yazıp destek istemek neler yaptığını göstermeden görseller ile desteklemeden dediğim gibi amacına pek ulaşamazsın.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl