Minecraft Türkiyedeki Sunucuların Rezilliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Reyev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 443
  • Etiketler Etiketler
    #mctr

Reyev

Petibörümü geri ver!
Yıldız Destek
Destek Yetkilisi
MinePass
Elmaslar
82
Minecraft
ReyevDev

Discord:

reyev

Arkadaşlar hiç bir sunucuyu kötülemek yada bozmak istemiyorum fakat.
Şuanki bulunduğumuz durum nasıl birşey? bir birinin kopyası olan hiç bir farkındalığı olmayan hiç emek verilmeyen sunucular 300-400 oynanıyor. Ve her yeni updatede bir birinin üstüne koymak yerine daha önce yapıp sildikleri şeyleri geri getirerek Yeni Sezon başlığı altında yayınlıyorlar. Kimse alınmasın yada gücenmesin fakat bu tarz sunucularda oynayan kişiler bu hale getirdi Sunucu kitlelerini. Görüyorum diğer sunuculardan farklı yapmaya çalışan ve gayet kaliteli olan sunucular 50-60 oynanıyor. Sırf hali hazırda ismi ünlü olan fakat dediğim gibi hiç yenilikçi olmayıp aksine her Yeni Sezon'da dahada berbatlaşan sunucular oynanıyor. Siz ne düşünüyorsunuz görüşlerinizi alabilirmiyim?

Kopya sunucu hangisi ben her giriş yaptığımda biri diğerinden beter oluyorda

İsim vermek istemiyorum fakat örnek olarak BoxMining kategorisindeki sunucuların bir birinden hiç farkı yok diyebilirim. Hangisi daha fazla oynanıyorsa ona yöneliyorlar

İsim vermek istemiyorum fakat örnek olarak BoxMining kategorisindeki sunucuların bir birinden hiç farkı yok diyebilirim. Hangisi daha fazla oynanıyorsa ona yöneliyorlar
bu konuda katılıyorum BoxMining sunucularında hiç farklılık yok

bu adam haklı navelya avenor fln. adamlar aynı kitleri her sezon kullanarak sezon yayınlıyolar setler koruma 67 oldu elmas oyuncu 300 oynanıyodu artık 50 fln görüyo max ve herifler paraya para demiyo

Konu görünürlüktenmi kalktı sonra geri geldi

Sürü psikolojisi var, nerede daha çok kişi varsa orada oynuyorlar.

Ben basit adamım nerde p2w hazır paket kopya sunucu varsa orda oynarım kafasında yaşıyor artık hepsi özgün farklı projelere yakın bakmıyorlar artık bana göre

Gerçekten böyle bu durum. Bir sunucuda gördüğün özellik çok hoşuna giderse kendi sunucundada olmasını istersin ama aynısınıda yapıp eklemezsin. Ben bir sunucuda bir özellik beğenirsem illa en az yarısını değiştiriyorum ve ekliyorum. Günümüzde özellik çalmayı bırakın, direkt sunucuyu çalıyorlar adamlar. Keşke telif hakkı böyle minecraft sunucularında geçseydi.

Arkadaşlar hiç bir sunucuyu kötülemek yada bozmak istemiyorum fakat.
Şuanki bulunduğumuz durum nasıl birşey? bir birinin kopyası olan hiç bir farkındalığı olmayan hiç emek verilmeyen sunucular 300-400 oynanıyor. Ve her yeni updatede bir birinin üstüne koymak yerine daha önce yapıp sildikleri şeyleri geri getirerek Yeni Sezon başlığı altında yayınlıyorlar. Kimse alınmasın yada gücenmesin fakat bu tarz sunucularda oynayan kişiler bu hale getirdi Sunucu kitlelerini. Görüyorum diğer sunuculardan farklı yapmaya çalışan ve gayet kaliteli olan sunucular 50-60 oynanıyor. Sırf hali hazırda ismi ünlü olan fakat dediğim gibi hiç yenilikçi olmayıp aksine her Yeni Sezon'da dahada berbatlaşan sunucular oynanıyor. Siz ne düşünüyorsunuz görüşlerinizi alabilirmiyim?
gerçekten çok doğru çoğu sunucu birbirinin kopyası, her sezon aynı şeyler belki minik 1, 2 şey değiştirip yeni sezon diye bize sunuyorlar. Bazı sunucular sıfırlanıyor oyuncular düşüyor bazı sunucular bot basıyor artık kaliteli minecraft sunucusu bulmak zorlaştı. Örneğin skyblock sunucum için ben olsam ihale sistemine yenilikler eklerdim örneğin eşya kiralama (yani kısa süreliğine itemi alma itemin süresi bitince itemin sahibine geri gelmesi. Bu arada bunu ben buldum biraz düşündüm mantıklı mı bilmem :p) ancak kodlama bilmiyorum ve şuan sunucu açabilecek durumda değilim. Önemli olan yenilikçi sistemler yapmak biraz düşünsem biraz daha farklı sistemler düşünürdüm ben. Umarım güzel bir sunucu olur dediğim gibi ufak tekef olsa bile yenilikçi sistemler olsa çokda kötü olmaz sonuçta birşey denemiş olurlar ve kendilerini geliştirebilirler.

Minecraft Türkiye kitlesi bu tarz sunuculara yönelmeyi bırakmadığı sürece bu sunucuların hepsi ayakta kalmaya devam edecek.

Herkesin benle neredeyse aynı fikirde olması beni sevindirdi. Bu tarz sunucuları açan kişiler gelip beni linçler diye düşünmüştüm oysaki..

Türk sunucuları yıllardır bu şekilde zaten neye şaşırıyor ve tepki gösteriyorsunuz ki anlamadım? Böyle berbat sunucuların bile alıcısı varken neden sunucu sahipleri daha kaliteli işler yapmaya uğraşsın yani yanlış mıyım :D Bu arada o gördüğünüz aktifliklerin çeyreği anca oyuncu çekiyorlar çok kafa yormayın bence çünkü öyle sunucuların sonu belli.

Birde TR piyasasında eğer kaliteli işler yapmak istiyorsan belirli bir aktif oyuncu ve kazanca sahip olman gerekiyor ki diğer sunucuların üstünde özelliklere sahip olasın ama bu mantıkla giden ve başarı kovalayın toplasan 3-4 sunucu vardır.

Kişisel tavsiyem böyle sunuculara kafa yormaktansa gidin hayalinizde ki sunucuyu siz yapın belki emeğinize değecek kadar kazanç ve oyuncu elde edemeyebilirsiniz ama umut var. Sonuçta umut fakirin ekmeğidir, sağlıcakla kalın.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl