Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tasarım efso

Ücretsiz bir tasarım için güzel olmuş.

Bunu hangi uygulama ile editleyebiliriz?

ücretsiz olup mük olması ?

Ücretisz olması güzel daha iyi olabilirdi.

ücretsiz bir konu tasarımına göre gayet başarılı olmuş

Admiraldusun kemikleri sızlıyor. Nyse güzel olmş.

yeni_logo.png

MC-TR - Ücretsiz Konu Tasarımı V2!
Hem ücretsiz, hem de büyüleyici..

? Neden ücretsiz konu tasarımı paylaşıyoruz?
Evet, ilk paylaşımımızın ardından ikinci sürüme geldik. En büyük amacımız forumdaki gizli yetenekleri keşfetmek. Bu sürümde @Arso Design ile iletişime geçtik ve sizlere güzel bir tasarım hazırlamak için işe koyulduk. Kendisine zaman ayırdığı için teşekkür ederim. Diğer sürüme de yardımcı olacak tasarımcı arkadaşlarımız bana iletişim adreslerimden ulaşabilirler, hiçbir zaman reddetmeyiz.

? Kullanmam için herhangi bir şart bulunuyor mu?
Bu soruya hayır diyebilirim ancak eklemek istediğim bazı şeyler var. Tasarımın karşılığında sizden ücret istemiyoruz, bu yüzden de tasarımda bulunan MC-TR yazılarının photoshop ile silinmesi veya görünmesini engellemenizi istemiyoruz. Bu tür olaylarla fazla karşılaşırsak veya tasarımı kendisi yapmış gibi gösteren kişiler ortaya çıkarsa alacağı cezalar hakkında da bilgilendirmek isterim. Bunları yaşamak istemiyoruz.

? Bu konuda bize yardımcı olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bu projenin ikinci sürümünde bize zaman ayıran Arso'ya teşekkür ederim. Bu tür projeleri ayarlamak zaman istiyor çünkü genellikle isteklerinize göre hareket ediyoruz. Arso gerçekten yetenekli bir tasarımcı ve tanıtım konusuna
buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Göz atmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz, gözleriniz kamışsın..

qADQA5.jpg
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

source.gif

ücretsiz olarak çok güzel bir konu tasarımı bayıldım :<3:

Diğeri bana göre daha iyi ama başarısız değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl