Minecraft Türkiye Survival Sunucusunda Olması Gerekenler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa Alacan

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
MocaDev

Discord:

mocamsteigraa#9992

Merhaba haftalardır düşündüğüm bir konuyu mc-tr ailesinede sormak isterim. Minecraft Türkiye oyuncuları bir survival sunucusunda ne istemektedir? Nasıl özellikler neler yada neler değil? Yetkili kadrosu nasıl olmalıdır? Tam olarak profesyonel olmak için bir minecraft sunucu yöneticisi nasıl olmalıdır?
Sunucuda hangi eklentiler olmalıdır gibi gibi. Yani genel olarak minecraft türkiye kitlesi nasıl bir survival sunucusu olsa oynar. Yanıtlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

şuanki çok oyuncu çeken survival sunucuları ile az oyuncu çeken survival sunucularını kıyaslayarak kendi sorunu en güzel şekilde cevaplayabilirsin tabi köklü olmayan, yeni açılan sunucuları kıyaslarsan daha doğru olur

Tabii elbette efendim fakat belkide oyuncular da daha iyisi olmadığı için orada oynuyorlar. Demek istediğim sizin görüşünüz mesela siz minecraft sunucusunda ne isterdiniz?

Tabii elbette efendim fakat belkide oyuncular da daha iyisi olmadığı için orada oynuyorlar. Demek istediğim sizin görüşünüz mesela siz minecraft sunucusunda ne isterdiniz?
oyuncular arasında çok rekabet gerektiren bi sunucu güzel olur ama survivale uyarlaması zor

P2w siz bir kitle ve oluşum

P2W çok olmayan bir server. İllaki olacak sunucu sahiplerinin batmaması için ama az olacak ayarında olacak mesela p4 netherite set yerine p3 yarı netherite set

Survival sunucularının yaşadığı sorun lag sorunudur lag sorunu ile ilgili çözümler bulmanız önerimdir.

Hile koruması ve claim sisteminin önemli olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl