Minecraft Türkiye sunucuları neden Kötüleşiyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mirmir0dev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 185

Mirmir0dev

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11
Minecraft
iammirmir

Discord:

mirmir_devv

Sizin fikirlerinizi bekliyorum

hem sunucu sahiplerinin hem oyuncuların minecraft türkiye sunucularının kötüleşmesinde katkısı olduğunu düşünüyorum.

genellikle çoğu sunucu sahipleri sunucularını copy paste ile açıyor ve cidden yüksek rakamlarda oyuncu sayısı ile oynatabiliyorlar burada sunucu sahiplerinin suçu özgün bir içerik yapmayıp sürekli copy paste yaparak tekrara düşmeleridir bu durumda da minecraft türkiye gelişemiyor aksine kötüleşiyor sürekli birbirinin kopyası olan sunucuları önümüze getiriyorlar.

bu konuda minecraft oyuncularının kötüleşmeye katkısı ise copy paste sunucularda oynamaları ve gerçekten özgün ve copy paste sunuculardan sistemsel açıdan daha iyi olan sunucuları ise desteklememeleridir.

özgün yenilikçi sunucuları ve copy paste olan sunucuları ayıran bir sistem olsaydı güzel olmazmıydı :)

En azindan Özgün fikirli sunucular yapiyorlar.Ama Kitle oynamiyor hala ayni oyun modlarında sıkışıp kaldılar. O yüzden Fikrine katiliyorum

Hep aynı şeyler var çünkü, özgün değil. Parası olan satın alıp kuruyor, emek vermiyor; sunucu bildiğin "şablon" olarak kalıyor.
Nedense o kopyala-yapıştır sunucu sahipleri asla ders çıkarmıyor. Oyuncuların çoğu böyle sunucularda oynamıyor. Ne adam akıllı aktifi var ne de özgün bir özelliği.

Fikrinize katılıyorum. Özelliklede "şablon" kisminda. Düşünsene bir sunucuya giriyorsun çıkıyorsun ,sonra başka sunucuya giriyorsun bide bakiyorsun ayni harita ayni sistemler. Kimse yenilikçi fikirler üretmiyor

Sizin fikirlerinizi bekliyorum

Sunucu Sahipleri Genelde Para Amaçlı Açıyor Şuanda Bir çok sunucu öyle, herkes aynı taktiklerle, aynı oyun modlarıyla ve aynı reklamlarla giriyor. Oyuncu kitlesi biraz farklılık istediklerinde sadece oyun modunda güncellemeler getiriyorlar.

Kısacası bence yenilik lazım, mesela x sunucusunda daireden son çıkan oyun modu çok sevildiğini düşünüyorum.

* Ve birçok sunucu hazır paketler kullandığından oyuncu kitlesi beğenmiyor. Çünkü o pakette birçok kez oynamıştır.

Üzerinde çalışılmamış hazır paketlerle oyuncuyu sağmak için açıyorlar sunucuları, oyuncularla ilgilenmiyolar sadece para basanların isteklerini karşılıyorlar ne yazık ki.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl