Minecraft Türkiye - Forum Destek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan liar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 97

liar

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Emektar
Elmaslar
466
MC-TR Forum Destek
Biletimi nereye koyduğumu sanırım kaybettim...

Merhaba MC-TR'nin değerli üyeleri, sizlere bu açtığım konuda çoğunuzun sıkça kullandığı "Forum Destek" üzerinde Forum Yönetimi olarak yaptığımız yeniliklerden bahsetmek istiyorum. Öncelikle "Forum Destek" sayfası üzerinde çooook büyük bir yeniliğe gidildi, bu yeniliklerden birisi sizin bilet açtıktan sonra kısa süre üzerinde cevaplanmanızı destekleyecek bir yenilik! Bu değişikliklerde "Madalyalar" kısmını atlamadık, örneğin bir üye Forum Destek üzerinden madalya verilmesi gereken kişiyi talep edilip kısa süre üzerinde net bir cevaba ulaşabiliyor olacaksınız. Aslında bu sadece arkadaşlarınız için değil sizlerde çok kısa sürede forum profilinizi göndermekle, hangi madalyayı yazıp talep etmektense bunları direk Forum Destek biletinizi açtığınızda hemen belirtip talebinize kısa sürede yanıt almanızı sağlayacak bir yenilik. Madalya işlerini yavaştan sonlandıralım ve en seveceğiniz kısma uğrayalım. Forum Destek üzerinde artık açtığınız biletlere cevaplar beklemek yerine açtığınız konu üzerinde çok kısa sürede hızlıca açtığınız taleple ilgili en doğru sonuca ulaşacaksınız.
Buna örnek olaraaak şöyle diyebiliriz, (bkz: Suncuu sahibi başvurum için bir bilet açıyorum ve oto-mesaj sistemiyle konum incelenip sunucu sahibi kriterlerine uyup uymadığım onaylanıp veya reddedilip bir yanıta ulaşıyorsunuz.)
Oto-Mesaj sistemini kim sayfayı yenilediğinde yeni bir mesajla karşılaşmak istemez şeklinde geride bırakıp başka bir konuya atlıyorumm...
Aslında bu kadar uzatmamızın sebebide artık Forum Destek üzerinde sorun yaşamamanız ve sorunlarınız olsa bile çok hızlı şekilde çözüme ulaşmasıdır,

Peki bu yenilikler neden getirildi? Neden daha önce yapılmamıştı?

• Forum Destek üzerinde bu tarz bir çalışma daha önceden planlanıp geliştirililiyordu, ve bu süreçte daha nasıl geliştirilebilir şeklinde daha iyi fikirlerle size sunma kararına yeni varmıştık. Sonuç olarak forum üzerinde Forum Destek'in yenilenip sizlere daha hızlı ve kolay bir hizmet sunmasıdır.
sdffsdsdffdg.png

Makale güncellenebilir, eklenebilir, iyileştirilebilir ve gelişebilir. Yine de bizlere motivasyon kaynağı olarak sosyal medya sayfalarımızı takip edebilirsiniz! Hepinize iyi günler dilerim Minecraft Türkiye ailesi...​

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl