Minecraft Türkiye #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmirhanRS

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
19
Minecraft
ByFate

Discord:

ByFate#0644

Merhabalar ilk öncelikle bu konuda Minecraft Türkiye Sunucuların aynı içeriği koplaya yapıştır yapanları göstereceğim, İsteyen istediği gibi üstüne alabilir herhangi bir karalama yoktur sadece bir şeylerin değiştirilmesi gerekli Minecraft Türkiye'de fikrimce.

(Bu konuda noktalama işaretlerine dikkat edilmemiştir yazım hataları da olabilir şunu demek istiyorum ee daha yazıya özen göstermiyorsun ama Minecraft Türkiye'yi Değiştirmeyi çalışıyorsun söylenicek eminim isteyen istediği gibi eleştirebilir.)

(Konu kaldırılcaksa nerede hata yaptığımı öğrenmek isterim.)

Alta ki resim ilk açılmış sunucudaki sistem.

Inkedmeyve (1)_LI.jpg

• Alta ki resim ise direk aynı sistemi bire bir alıp yapıştırmış daha farklı bir hale getirip sunmak varken Shopkeeper bile aynı soracak olanlar olucak nerden biliyorsun diye 30 Ekimde açılmış bir sunucu.

Inkedmeyve (2)_LI.jpg

• Alta ki resim sistemi getirin sunucu

Inkedsistemler (3)_LI.jpg

• Alta ki resim ise sistemi kopyala yapıştır.

Inkedsistemler (4)_LI.jpg

• Alta ki resimler önce açılan sunucu ekonomisi

InkedInkedScreenshot_7_LI.jpg

InkedScreenshot_6_LI.jpg

• Alta ki resimler 30 ekimde açılan sunucu ekonomileri bile aynı her sunucunun kendisine ait bir ekonomisi olması gerekli.

InkedScreenshot_5_LI.jpg

InkedScreenshot_4_LI.jpg

• Alta ki resimler önce açılan sunucu kendileri ayarladığı rütbe ödülleri ve ayarladıkları ada seviyesi.

Inkedrütbe (1)_LI.jpg

Inkedrütbe2 (1)_LI.jpg

• Alta ki resimler 30 ekimde açılan sunucu ama bak bir değişiklik var rütbe isimleri değişik ilerleme var sanki.

Inkedrütbe (2)_LI.jpg

Inkedrütbe2 (2)_LI.jpg

• Alta ki resimler önce açılan sunucu kendileri kasa içerikleri.

InkedInkedkasa (2)_LI.jpg

InkedInkedkasa (3)_LI.jpg

• Alta ki resimler 30 ekimde açılan sunucunun kasa içerikleri.

Inkedkasa (1)_LI.jpg

Inkedkasa (4)_LI.jpg

• End sistemini getiren tarih

Inkedadawdada_LI.jpg

• Sistemi aynısını alıp koyan nasıl tanıtıyor.

31.png

• Böyle bir dil kullanımı da çok hatalı.

Screenshot_1.png

Artık Minecraft Türkiyede bir şeylerin değişmesi gerekli aynı sistemleri aynısı alıp koymak bir yenilik değil daha yaratıcı fikirler ile oyunculara sunmamız gerekli 1.8 sürümünden kurtulmamız gerekli kurtulmasak bile kaliteli içerik sunmalıyız ama fikrimce üst sürüme geçmeliyiz Minecraft Türkiye olarak fps düşüklüğü gibi durum derseler OPTİFİNE- SODİUM V.B modlar mevut oyuncularınıza bunları sunabilirsiniz.

Sağlıcakla Kalın.

Ekli dosyalar

• InkedScreenshot_4_LI.jpg
    InkedScreenshot_4_LI.jpg
    567,7 KB · Görüntüleme: 25
  • Inkedrütbe2 (2)_LI.jpg
    Inkedrütbe2 (2)_LI.jpg
    702 KB · Görüntüleme: 24
  • Inkedrütbe2 (2)_LI.jpg
    Inkedrütbe2 (2)_LI.jpg
    702 KB · Görüntüleme: 25
  • Inkedrütbe2 (1)_LI.jpg
    Inkedrütbe2 (1)_LI.jpg
    553,2 KB · Görüntüleme: 22
  • Inkedrütbe (1)_LI.jpg
    Inkedrütbe (1)_LI.jpg
    662,8 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Yemek yerken okudum konuyu yemeğimi yiyesim kaçtı gerçekten çok can sıkıcı olaylar neden bir şeyin tıpa tıp aynısını kopyalarsın kendin özgün olmak varken?

Meh, insanların şimdi gözüne batmaya başlıyorsa zaten sorun burada bence. Sadece günümüzde olan olay değil bu. Sürekli olarak birbirlerini tekrarlayan sunucular açılıyordu. Ama buradaki arkadaşlar sanki direkt sunucunun aynısını açıyorlar. Güzel güzel, bir adım daha ileriye adım attık. Eskiden hep aynı sistemler vardı, şimdi her yerde aynı sunucular olacak sanırım. Katman kayasına ulaştık yaşasın.

Meh, insanların şimdi gözüne batmaya başlıyorsa zaten sorun burada bence. Sadece günümüzde olan olay değil bu. Sürekli olarak birbirlerini tekrarlayan sunucular açılıyordu. Ama buradaki arkadaşlar sanki direkt sunucunun aynısını açıyorlar. Güzel güzel, bir adım daha ileriye adım attık. Eskiden hep aynı sistemler vardı, şimdi her yerde aynı sunucular olacak sanırım. Katman kayasına ulaştık yaşasın.
Malesef, eskiden en azından sadece sistemi çalıp yazıları değiştiriyorlardı şimdi utanmasalar sunucunun adını bile aynı bırakacaklar ahh Minecraft TÜrkiye böyle bir yere nasıl geldi

Yeni nesil, kendine özgü sistemleri getiren, icraat yapan sunucular neden tutmuyor sorusunu sorduğumuz kısa ve öz bir anlatım.

Özgün olmak bu kadar zor olmamalı :(

Katman kayasını geçeli çok oldu maalesef -42432 katlara indik.

Malesef, eskiden en azından sadece sistemi çalıp yazıları değiştiriyorlardı şimdi utanmasalar sunucunun adını bile aynı bırakacaklar ahh Minecraft TÜrkiye böyle bir yere nasıl geldi
''sunucunun adını bile aynı bırakacaklar'' Yapan var oraları geçeli çok oldu maalesef.

''sunucunun adını bile aynı bırakacaklar'' Yapan var oraları geçeli çok oldu maalesef.
Ha evet hatırladım birisi benim logomu ve benim sunucu adımı kullanarak sunucum bakımdayken sunucu açmıştı :D

Cidden yazık kalite desen yok oyunculara saygı desen yok ve bu sunucularda hayla oynayanlar var ama sorunun büyük nedeni kitle maalesef emek verilmiş güzel sunucular'da oynamak varken neden hazır paket alıp bilgisi almayan Adamın sunucusunda oynarsın neden..

Ah MCTR böyle olmamalıydın. Daha güzel yerlere gidebilirdin. Yanlız kopyalayan sunucunun discord bildirimleri beni benden aldı.(!)

herkes birbirinden alıyor

konu 1 yıl önce açılmış olsa da değişen pek bir şey yok maalesef :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl