beeboy07
Anam! Lav Yaktı Beni
1. Sunucu tanıtım konusu açmanız için en az 10 mesajınız -farklı konulara spamsız şekilde- ve profil fotoğrafınız olmalıdır.
2. Sunucu hakkında ayrıntılı bilgi verilmeli, ayrıca verilen bilgiler yanıltıcı ve yanlış olmamalıdır.
3. Konu içerisinde en az 5 adet sunucu içinden görüntü koyulmalıdır.
4. Sunucu tanıtım konusunu sadece sunucu sahipleri veya reklamcı yetkisine sahip olan kişiler açabilir.
5. Sunucu özellikleri, sistemleri ve işleyişleri hakkında bilgi verilmelidir.
6. Konu adı spam karakterler içermemeli ve aşırıya kaçacak şekilde özel semboller kullanılmamalıdır.
7. Sunucunuz açık durumdayken konu açılmalıdır. Beta, geliştirme aşamasında ve bakımda olan sunuculara esneklik gösterilebilir.
8. Sunucunuzun IP adresi mutlaka konu içerisinde görünür bir şekilde bulunmalıdır.
9. Sunucunuzun türüne göre (Factions, Skyblock, Survival vb.) konu gerekli yere açılmalıdır.
10. Sunucunuzun sitesini veya Discord sunucusu davetini paylaşmak yasaktır, geçerli bir sebebiniz var ise öncelikle Forum Destek bölümünden site veya Discord sunucusu davetini paylaşmak için izin almalısınız.
Dikkat: Bu kurallara uymayan konuların onaylanmayacağını; özel mesaj veya farklı yollardan onaylanması için yönetim ekibini rahatsız edeceği taktirde ceza alması söz konusudur. Minecraft Türk Sunucuları Bölümü Kurallarına ek olarak Forum Kurallarına da uymanız gerekmektedir.
Öneri: Sunucu tanıtımınızı yapacaksanız fakat konu tasarımında o kadar iyi değilseniz buraya tıklayarak sizlere kurallara uyan örnek bir konu gösterebiliriz.
MC-TR Yönetimi...
Moderatör tarafından düzenlendi: