SalihhMinecraft
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- Lt5_treexes
Discord:
Ak47
Ak47
Ak47
Baktım kk ama o benim istediğim tnt yokki suan senin plugin kurulu sunucumda Ama TNT yokki bana tntli lazm yaForumda Paylaştıgım QTrap Eklentime Göz Atabilirsiniz Hocam.
mustafa_8907
ilgili plugini yapay zeka ile geliştirmek yerine neden bu kadar hazıra konuyorsun? adam müthiş plugin geliştirmiş, istediğin özellik yokaa zahmet olacak ya geliştir bi zahmet dostumBaktım kk ama o benim istediğim tnt yokki suan senin plugin kurulu sunucumda Ama TNT yokki bana tntli lazm ya
Ak47
Clauda söyledim Yapsa Plugin bozula bilir Ve Çalışmaya bilir dedi + kendimiz yapak dedim Limiti bitti Xdilgili plugini yapay zeka ile geliştirmek yerine neden bu kadar hazıra konuyorsun? adam müthiş plugin geliştirmiş geliştir bi zahmet...
mustafa_8907
Pluginin bozulma durumu olmaz gpt yetersiz kalır free ise tek yolu Claude arayüz 1-2 gün limit bitince devam diyerek veya OpenCode Desktop indirip klasör oluşturun seç ve Chat Ekranına bişi yazmadan önce modellerden Muse Spark 1.3 seç sorunsuz bedavaya geliştirebilirsiniz.Clauda söyledim Yapsa Plugin bozula bilir Ve Çalışmaya bilir dedi + kendimiz yapak dedim Limiti bitti Xd
Ak47
TeşekürlerPluginin bozulma durumu olmaz gpt yetersiz kalır free ise tek yolu Claude arayüz 1-2 gün limit bitince devam diyerek veya OpenCode Desktop indirip klasör oluşturun seç ve Chat Ekranına bişi yazmadan önce modellerden Muse Spark 1.3 seç sorunsuz bedavaya geliştirebilirsiniz.
Ak47
Claude bişi yapamadı ama addon ekledi zipden jar yaptım şuan test ettim çalışmıyorPluginin bozulma durumu olmaz gpt yetersiz kalır free ise tek yolu Claude arayüz 1-2 gün limit bitince devam diyerek veya OpenCode Desktop indirip klasör oluşturun seç ve Chat Ekranına bişi yazmadan önce modellerden Muse Spark 1.3 seç sorunsuz bedavaya geliştirebilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!