Minecraft TrapPvP sunucum için Plugin gerekli

SalihhMinecraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Lt5_treexes

Discord:

Ak47

selam TrapPvP sunucum icin plugin ariyorum/trap davet invite/trap trust/trap deposit (miktar ) TnT patlayınca hasar alan canı giden zenitmc gibi yada Craftlitus bilgisi olan yada plugine sahib olan biri varmı yardımcı olmak isteyen olursa
Discord: exquisite_lamb_56289

Forumda Paylaştıgım QTrap Eklentime Göz Atabilirsiniz Hocam.

Baktım kk ama o benim istediğim tnt yokki suan senin plugin kurulu sunucumda Ama TNT yokki bana tntli lazm ya
ilgili plugini yapay zeka ile geliştirmek yerine neden bu kadar hazıra konuyorsun? adam müthiş plugin geliştirmiş, istediğin özellik yokaa zahmet olacak ya geliştir bi zahmet dostum

ilgili plugini yapay zeka ile geliştirmek yerine neden bu kadar hazıra konuyorsun? adam müthiş plugin geliştirmiş geliştir bi zahmet...
Clauda söyledim Yapsa Plugin bozula bilir Ve Çalışmaya bilir dedi + kendimiz yapak dedim Limiti bitti Xd

Clauda söyledim Yapsa Plugin bozula bilir Ve Çalışmaya bilir dedi + kendimiz yapak dedim Limiti bitti Xd
Pluginin bozulma durumu olmaz gpt yetersiz kalır free ise tek yolu Claude arayüz 1-2 gün limit bitince devam diyerek veya OpenCode Desktop indirip klasör oluşturun seç ve Chat Ekranına bişi yazmadan önce modellerden Muse Spark 1.3 seç sorunsuz bedavaya geliştirebilirsiniz.

Pluginin bozulma durumu olmaz gpt yetersiz kalır free ise tek yolu Claude arayüz 1-2 gün limit bitince devam diyerek veya OpenCode Desktop indirip klasör oluşturun seç ve Chat Ekranına bişi yazmadan önce modellerden Muse Spark 1.3 seç sorunsuz bedavaya geliştirebilirsiniz.
Teşekürler

Claude bişi yapamadı ama addon ekledi zipden jar yaptım şuan test ettim çalışmıyor 😔

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl