Çözüldü Minecraft Tr üyelerinden İfşa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iLion_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.358
  • Etiketler Etiketler
    #ifşa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iLion_

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
91
Minecraft
ByCalypso

Discord:

ByCalypso#4909

Merhaba arkadaşlar ben ender oyuncu / stmblocks / Lireon Studio mimarı ByCalypso;
Bügün burada sizlerden bir destek istiyorum bir haksızlık üzerine egosunu tatmin etmeye çalışan basit bir sunucularda amatörce yetkili olmuş birisinden bahsedeceğim. Bunu asıl atmadaki amacım iftira üzerine saldıracağının kayıtlarındandır + milletin tuzağa düşmemesidir.
Bu dcdaki duysad adlı lctr admini so yardımcısı olmuş kişi benden ücretsiz map aldı karşılığında bende ekipde yönetici olacaktım, daha sonra direkt ekipden attı ve yakın zamanda bana gelip fotoğraflardaki gibi '' seni piyasadan silerim'' gibi konuşmalarda bulundu kendisi mesajlaşmalardan belli olduğu gibi egoist bir insancıktır.

Ekli dosyalar

• ifşa1.png
    ifşa1.png
    399,3 KB · Görüntüleme: 478
  • ifşa2.png
    ifşa2.png
    398,2 KB · Görüntüleme: 479
  • ifşa3.png
    ifşa3.png
    388,6 KB · Görüntüleme: 471
Fotoğraflardan görüldüğü gibi piyasa sanki kendisinin gibi sanan, piyasayı çocuk işine çeviren bir arkadaş daha.. Geçmiş olsun mu denir bilmem, Kolay gelsin başarılar :D

Bu arada bu arkadaş seni piyasadan silebilirse çok gülerim. Kusura bakma :-)

Böyleleri iyi yerlere geliyor ya onlara üzülüyorum. Hak eden insanlar nerde bunlar nerde birini piyasadan silmek nedir sanki çizgi çekiyor egoya bak

Bykalpso abim çok büyük bir mimar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl